Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde d’Olèrdola ha començat a mantenir aquest mes de maig reunions veïnals per carrers

Lucas Ramírez indica que el format de les reunions afavoreix la proximitat i que les trobades siguin productives
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola

dimarts 30 maig 2017

Amb la voluntat de conèixer directament l’opinió dels veïns de la manera més pròxima possible, l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha començat aquest mes de maig a mantenir reunions veïnals per carrers. Les primeres convocatòries s’han fet ja en carrers de Moja i després es procedirà a fer aquestes trobades veïnals amb veïns de Sant Miquel, Sant Pere Molanta i les urbanitzacions.

Lucas Ramírez destaca que aquestes reunions tenen el propòsit de recollir les opinions dels veïns,així com tractar problemàtiques que els hi preocupin i exposar directament les actuacions de l’Ajuntament.(àudio)

L’experiència de les primeres reunions ha estat valorada de manera satisfactòria per l’alcalde, que ha destacat que les reunions han estat “productives i participatives”. (àudio)

La darrera de les reunions tenia lloc divendres, al Casal d’Avis de Moja, i comptava amb la participació de veïns dels carrers Sant Macari i Bonaire i de les places Tedèum i de l’Església. En una reunió anterior a aquesta, amb veïns dels carrers Plana Mitjans i Pere Serra, es va tractar de manera satisfactòria la regulació de l’estacionament de vehicles. L’alcalde valora que fer les reunions per carrers afavoreix la proximitat i que les trobades siguin més productives. I és que l’alcalde es planteja aquesta relació continuada amb els veïns com a  reunions de treball. (àudio)

L’alcalde planifica la seva agenda per a poder mantenir una reunió veïnal per carrers un mínim d’un cop a la setmana. Els veïns dels carrers convocats reben directament la convocatòria del dia, de l’ hora i del lloc de la reunió.

Document Actions