Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde, Lucas Ramírez, es reuneix amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa

L’alcalde d'Olèrdola li ha exposat els principals projectes que impulsa per aquest mandat el govern municipal
Mercè Conesa, Lucas Ramírez i Juanma Samblás
Mercè Conesa, Lucas Ramírez i Juanma Samblás

dijous 10 març 2016

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, i el regidor d’urbanisme, Juanma Samblás, s’han reunit aquest dimecres al matí amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa. La trobada va ser aprofitada pel govern municipal d’Olèrdola per a traslladar a la presidenta de l’ens provincial els principals projectes que s’impulsen per aquest mandat des de l’Ajuntament d’Olèrdola. Lucas Ramírez assenyala que marxaven de la reunió amb “bones sensacions” i destacava l’amabilitat i proximitat de Conesa, que es va mostrar molt interessada en conèixer la realitat del municipi.(àudio)

La reunió arribava just quan s’afronta la recta final del termini que tenen els ajuntaments per a definir els seus projectes d’inversions que rebran el suport de la Diputació en aquest mandat, a través de les anomenades Meses de Concertació. Ramírez apuntava que gràcies al suport de la Diputació es podrien obtenir recursos que permetrien reduir els costos a les famílies usuàries de les escoles bressol.(àudio)

Durant la reunió també es va tractar del destí dels diners “sobrants” un cop executada la nova rotonda d’accés al poble de Moja, finançada per la Diputació. L’alcalde d’Olèrdola confia que aquests diners acabaran revertint en un projecte al municipi.(àudio)

Conesa va expressar a l’alcalde d’Olèrdola i al regidor d’urbanisme la seva predisposició a reunir-se de nou per a seguir l’estat dels projectes d’inversions que es planteja fer el govern  municipal en aquest mandat.

Document Actions