Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, fa una crida a la ciutadania per a que respecti el confinament i es quedi a casa

L’administració municipal s’ha adaptat a la situació d’alarma pel coronavirus, prioritzant els serveis essencials

dijous 19 març 2020

 

A través d’una entrevista a la ràdio municipal, l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha insistit en la necessitat de respectar el confinament com a mesura per a contenir la propagació del coronavirus. Lucas Ramírez ha fet una crida “ a ser responsables i a quedar-se a casa” per tal de fer front a l’actual situació d’emergència sanitària.(àudio)

L’alcalde ha recordat que en aquests darrers dies els guàrdies municipals han fet advertiments a veïns que es trobaven al carrer. Lucas Ramírez ha avançat que si persisteixen aquestes situacions, de l’advertiment es podria passar ja a la sanció.(àudio)

Amb el propòsit d’atendre les persones amb situació de vulnerabilitat, des dels Serveis Socials de l’Ajuntament s’ha contactat amb cadascuna de les persones detectades al municipi en situació de vulnerabilitat. Amb aquest filtratge previ dels serveis socials, es garanteix que aquestes persones disposin de medicaments, en cas de requerir-los, o d’alimentació. L’alcalde explicava que, amb les mesures de protecció recomanades, es fa arribar aquest suport gràcies  l’acció dels guàrdies municipals.(àudio)

L’Ajuntament d’Olèrdola fa seguiment de les informacions, decrets i recomanacions derivades de l’Estat i de la Generalitat per a poder-los aplicar al municipi en cas de ser necessari. L’alcalde manté també contacte telemàtic fluid amb els alcaldes de la vegueria per a intercanviar informacions.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

Document Actions