Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez,fa una crida a participar aquest cap de setmana en la 39a Trobada

Ramírez assenyala que s’ha potenciat la programació per a poder atraure a més veïns i visitants

divendres 07 juny 2019

 

En un escrit de salutació publicat en el butlletí informatiu “Olèrdola Informació” i a través de Canal 20-Ràdio Olèrdola, l’alcalde, Lucas Ramírez, ha fet una crida a participar aquest cap de setmana dels actes de la 39a edició de la Trobada d’Olèrdola.

Ramírez subratlla que el propòsit original de la Trobada es manté. Per això s’organitzen activitats de tot tipus que puguin cridar l’atenció.(àudio)

Aquest 2019 des de l’Ajuntament s’ha volgut potenciar la Trobada amb activitats atractives que s’adrecen a un ampli ventall d’interessos.(àudio)

L’alcalde també feia notar que la Trobada marca l’inici del calendari festiu del municipi aquests mesos, que després continua amb les festes majors de pobles, barriades i urbanitzacions.(àudio)

El text de salutació de l’alcalde finalitza “felicitant i agraint a totes aquelles persones” que des de l’Ajuntament,  les entitats i el Consell Consultiu de Cultura, “vetllen perquè aquest pugui ser un gran cap de setmana de germanor”.

Ramírez engresca a als veïns “a que pugeu al Castell a passar-ho bé i omplir les hores de records en aquest lloc tan representatiu per tots, gaudint de la companyia de la bona gent que ho disfrutem”.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions