Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, participarà en l’acte de suport del món local al referèndum

L’alcalde assenyala que”ningú pot prohibir votar” i anuncia que es cediran espais municipals per fer el referèndum
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola

dimecres 28 juny 2017

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha anunciat que aquest dissabte participarà en l’acte de suport  del món local al referèndum. Convocat per l’Associació Catalana de Municipis(ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència(AMI), l’acte tindrà lloc a les 12 del migdia, al paranimf de la Universitat de Barcelona. Hi estan convocats els alcaldes i alcaldesses de Catalunya “en un acte per mostrar el ferm compromís” dels ajuntaments amb la celebració del referèndum. En la convocatòria s’assenyala que els ens locals tindran en els propers mesos “un paper fonamental per aconseguir que la ciutadania pugui decidir quin ha de ser el futur del seu país”. Les dues associacions municipalistes convocants tenen clar “que la voluntat del poble català preval per sobre de qualsevol institució que no estigui a favor de la democràcia i dels dret a decidir”.

Lucas Ramírez subratllla que “ningú pot prohibir votar” i anunciava que a Olèrdola es cediran espais municipals per a poder celebrar-se el referèndum.(àudio)

L’alcalde d’Olèrdola també posa l’accent en la necessitat de ser curosos i disposar de tota la informació sobre els detalls tècnics del funcionament de la convocatòria,  perquè “no serà gens fàcil” l’organització del referèndum.(àudio)

Ramírez valora que l’estat vol generar por perquè no s’impliquin en el referèndum els funcionaris. Però creu que això se li pot girar en contra al mateix govern espanyol.(àudio)

Olèrdola és un dels 787 municipis, del total de 948 existents a Catalunya, que forma part de l’Associació de Municipis per la Independència.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions