Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde demanarà al Servei Territorial de Transports la millora dels horaris de bus de Moja a Vilafranca

Lucas Ramírez mantindrà una reunió amb Jordi Follia, responsable del Servei Territorial, el proper dilluns 4 d’abril

dimarts 29 març 2016

Dilluns de la setmana que ve, 4 d’abril, l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, es reunirà amb Jordi Follia, cap del Servei Territorial de Transports de Barcelona. La trobada ha estat demanada des de l’Ajuntament d’Olèrdola amb el propòsit de buscar una millora en els horaris vigents de bus de la línea Moja-Vilafranca.

Recordem que amb els nous horaris s’ha perdut un dels quatre trajectes de Moja a Vilafranca que hi havia establerts de dilluns a divendres. Ara s’han fixat tres trajectes d’anada: a les 9:05, a les 11:20 i a les 18:05. Cinc minuts abans es fixa l’horari de sortida de Vilafranca a Moja.  El trajecte que s’ha tret és el que abans hi havia a les 3 de la tarda. També s’ha modificat el segon trajecte de la jornada, que abans era a la una del migdia i ara ha passat a ser a les 11:20. Lucas Ramírez destacava la rapidesa dels Serveis Territorials de Transports de la Generalitat a l’hora de fixar la reunió  i valorava que els nous horaris no són còmodes per als usuaris.(àudio)

Durant la trobada, l’alcalde d’Olèrdola traslladarà les queixes dels veïns que utilitzen el servei i defensarà que els horaris s’adaptin “a les necessitats dels usuaris i siguin coherents”.(àudio)

L’Ajuntament també farà notar que en la comissió de seguiment que va modificar els horaris no es va convocar a l’Ajuntament.(àudio)

L’alcalde espera que la direcció dels Serveis Territorials de Transports acollirà amb receptivitat els plantejaments fets des d’Olèrdola.

Document Actions