Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde destaca que la remodelació de la rambla Pau Casals de Moja reforçarà l’espai com a lloc de trobada veïnal

Els dos projectes que es proposen s’explicaran aquest dimecres, a les 19.30 h , al Local Nou. Del 24 de setembre a l’1 d’octubre es podrà respondre l’enquesta

dilluns 21 setembre 2020

 

L’ambiciosa remodelació urbanística que promou l’Ajuntament d’Olèrdola a la rambla Pau Casals té el propòsit de mantenir i potenciar aquest emblemàtic espai del casc antic de Moja com a “lloc de trobada” veïnal. Així ho ha resumit l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, que ha fet una crida a participar en l’enquesta d’opinió que ha convocat l’Ajuntament d’Olèrdola per a triar entre els dos projectes de remodelació elaborats per a millorar la rambla. (àudio)

Per exposar presencialment les dues propostes, s’ha convocat una reunió informativa aquest dimecres 23 de setembre, a dos quarts de 8 del vespre, al Local Nou de Moja.  L’alcalde apuntava alguna de les característiques que diferencien les dues opcions. En una es proposa una solució de plataforma única, des del carrer Llarg i fins el carrer Ferran. Mentre que en l’altre es manté un lleuger desnivell en la zona on ara hi ha les escales, davant del Local.(àudio)

L’aforament per assistir al Local Nou a l’exposició dels projectes d’aquest dimecres estarà limitat a 140 persones. Els guàrdies municipals controlaran l’accés al local. A  més de vetllar per les mesures de distància, desinfecció de mans i ús de mascareta, es demanarà el nom i cognoms, DNI i telèfon de tothom qui entri, així com el control de temperatura.

 A partir de l’endemà dijous 24 de setembre i fins l’1 d’octubre es podrà respondre a l’enquesta a través de la web municipal, olerdola.cat , on també es podrà consultar el detall de les característiques dels dos projectes. L’enquesta també es podrà respondre presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana a la seu de l’Ajuntament, durant les mateixes dates, en horari de 10 del matí a la una del migdia. Els veïns que s’adrecin a la seu de l’Ajuntament podran omplir l’enquesta en format paper i lliurar-la físicament en una bústia.

L’alcalde subratlla que l’enquesta es convoca amb el propòsit de fer que el projecte que es realitzi “sigui de tothom”, per això s’aplicaria el projecte que rebi més suport.(àudio)

Més enllà de demanar que es triï entre una de les dues opcions, l’enquesta també permet que els veïns que hi participin puguin comunicar suggeriments.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions