Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde exposa al Servei Territorial de Transports les queixes pels horaris de bus de Moja a Vilafranca

S’espera que en les properes setmanes el Servei Territorial doni resposta a la demanada de millorar el servei
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola

dimecres 06 abril 2016

Aquest dilluns l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, s’ha reunit amb Jordi Follia, cap del Servei Territorial de Transports de Barcelona, amb el propòsit de traslladar directament les queixes pels vigents horaris de bus de Moja a Vilafranca. Lucas Ramírez ha valorat de forma positiva l’actitud receptiva de Follia en aquesta trobada que ha permès exposar directament les queixes dels usuaris pels nous horaris.(àudio)

Recordem que amb els nous horaris s’ha perdut un dels quatre trajectes de Moja a Vilafranca que hi havia establerts de dilluns a divendres. Ara s’han fixat tres trajectes d’anada: a les 9:05, a les 11:20 i a les 18:05. Cinc minuts abans es fixa l’horari de sortida de Vilafranca a Moja.  El trajecte que s’ha tret és el que abans hi havia a les 3 de la tarda. També s’ha modificat el segon trajecte de la jornada, que abans era a la una del migdia i ara ha passat a ser a les 11:20.

Lucas Ramírez  espera que en les properes setmanes el Servei Territorial de Transports comuniqui una resposta després d’haver-se posat en contacte amb l’empresa concessionària del servei. (àudio)

L’Ajuntament ha mirat de contactar també amb l’empresa però l’alcalde subratlla que la via més eficient per a resoldre la problemàtica és recorre a la Generalitat, que és l’administració de qui depèn el servei.(àudio)

L’alcalde ha insistit en reclamar uns horaris “coherents” que facin possible que els veïns de Moja puguin utilitzar el transport de bus com a opció si han de fer gestions o anar a comprar a Vilafranca.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions