Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde i la regidora de sanitat es reuneixen amb el conseller de Salut, Antoni Comín

Abans d’acabar l’any el conseller respondrà a l’oferiment de col·laboració per a construir el consultori de Moja
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola; Antoni Comín, conseller de Salut; i la regidora de sanitat, Eva Ruiz
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola; Antoni Comín, conseller de Salut; i la regidora de sanitat, Eva Ruiz

dijous 10 novembre 2016

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, i la regidora de Sanitat, Eva Ruiz, s’han reunit aquest dimecres a la tarda amb el conseller de Salut de la Generalitat, Antoni Comín, per a tractar les possibilitats de construcció del nou consultori mèdic de Moja. L’alcalde i la regidora van oferir al conseller la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el departament que contemplés l’avançament de les obres per part de l’Ajuntament, amb el compromís que la Generalitat les pagaria després a terminis. Eva Ruiz explicava que van sortir “amb molt bones sensacions” d’aquesta reunió a la conselleria, especialment perquè el mateix Comín destacava que a Olèrdola ja estava la feina molt avançada perquè des de l’any 2010 es té el projecte redactat per a la realització de l’obra i es compta amb els terrenys disponibles. Tal i com assenyala Ruiz, el conseller es va comprometre a donar resposta a aquest oferiment de l’Ajuntament abans del 15 de desembre.(àudio)

Comín va rebre amb certa sorpresa i receptivitat el plantejament municipal, segons el qual l’Ajuntament “estaria disposat a actuar de banc” de la conselleria, avançant els diners per a fer l’obra el més aviat possible.(àudio)

La regidora recordava que va ser la mateixa Generalitat, juntament amb l’Ajuntament, qui va plantejar la necessitat de fer el nou consultori, davant l’estat deficient de l’actual i les seves limitacions d’espais. Si l’acord arriba, la regidora veu factible que les obres puguin començar el 2017 , perquè la feia prèvia ja està molt avançada. (àudio)

L’alcalde i la regidora també van exposar al conseller el malestar existent entre els veïns que s’atenen al consultori per la forma amb la que es va rellevar la doctora. La setmana anterior, l’Ajuntament havia fet arribar a la conselleria les signatures recollides al poble.

Escolta l'entrevista a Eva Ruiz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions