Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde, Lucas Ramírez, destaca la disponibilitat i coordinació dels serveis municipals així com la col·laboració ciutadana per a minimitzar l’afectació del temporal

Una de les incidències més rellevants es va produir aquest dimarts a la tarda, amb el tall a la carretera d’Olivella per la caiguda d’un arbre a la via

dimecres 22 gener 2020

 

La caiguda d’arbres a la via pública ha estat el tipus d’incidències més destacades que s’han registrat a Olèrdola aquestes darreres hores com a conseqüència del temporal de pluja i vent . L’alcalde, Lucas Ramirez, resumia que les afectacions  més rellevants al municipi s’havien detectat a Viladellops, Daltmar i , de manera especial, amb el tall de la carretera aquest dimarts a la tarda a la carretera d’Olivella, abans d’arribar a Can Trabal. Gràcies a la cooperació dels veïns es va poder habilitar un dels sentits de la carretera.   (àudio)

En aquesta incidència prop de Can Trabal, a l’alçada de la masia de Cal Bertranet, la part frontal d’un vehicle es va veure malmesa per la caiguda de l’arbre, sense haver de lamentar danys personals.

L’alcalde agraïa la disponibilitat dels serveis tècnics municipals a l’hora de canalitzar les incidències dels veïns davant de les empreses subministradores de serveis; així com l’actuació dels guàrdies municipals, de la brigada de l’Ajuntament i de l’ADF, que aquestes darreres hores han hagut de multiplicar els seus esforços per a cobrir els serveis pels quals eren requerits. Lucas Ramírez destacava la coordinació dels serveis municipals, així com  la participació d’alguna empresa privada en tasques que han estat necessàries per a la retirada d’arbres.(àudio)

L’alcalde explicava que els serveis municipals segueixen actius i en alerta per a fer front a qualsevol incidència, tot  i que les previsions indicarien que l’episodi més fort del temporal de pluja i vent ja aniria “de retirada”.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions