Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Alt Penedès passa a la fase 2 del desconfinament a partir de dilluns

Les trobades amb amics o familiars a bars, al carrer o domicilis passen a poder tenir un màxim de 15 persones. L'Ajuntament recorda que encara estem en estat d'alarma i demana precaució i seguir actuant amb responsabilitat

divendres 29 maig 2020

 

El Ministeri de Sanitat ha confirmat aquest dijous a la tarda que l’Alt Penedès(llevat de Gelida i Sant Llorenç d’Hortons) i el Garraf passaran a fase 2 del desconfinament  a partir de la setmana que ve

Amb caràcter general, a la fase 2 s’eliminen les franges horàries per als passejos de nens i adults i per fer esport així que es podran fer a qualsevol hora exceptuant les franges reservades per a la gent gran (de 10 a 12 h i de 19 a 20 h). Es pot accedir a les platges amb aforament limitat per assegurar la distància interpersonal. Les trobades amb amics o familiars a bars, al carrer o domicilis passen de tenir un màxim de 10 a 15 persones.

En hostaleria i restauració es permet el consum dins el local, amb un límit del 40% de l’aforament. El  consum ha de ser en taula i, preferentment, mitjançant reserva prèvia, no autoservei en barra.

A la fase 2 ja es poden fer visites a residències de gent gran i els centres educatius poden obrir amb assistència presencial d’alguns alumnes.

Consulta la informació actualitzada que elabora Protecció Civil

Document Actions