Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alt ritme d’inscripcions fa preveure que la 14a Cursa al castell arribarà als 250 inscrits

La cursa es disputa aquest diumenge, amb sortida des de la zona esportiva de Moja a les 9 del matí
Sergi Bel va guanyar la cursa l'any passat
Sergi Bel va guanyar la cursa l'any passat

dimecres 05 juny 2013

Tot apunta que la 14a edició de la Cursa de muntanya-Castell d’Olèrdola serà un èxit de participació. Aquest dimecres es portaven 230 inscripcions i això fa preveure que diumenge puguin arribar a prendre la línea de sortida 250 atletes. Així ho considera un dels integrants de la junta del club BTT “El bressol”, en Manel Suero.(àudio)

La inscripció anticipada facilita les tasques organitzatives. Amb l’ànim d’incentivar-la, s’ha diferenciat de forma notable el preu d’inscripció si es paga abans del dia de la cursa o bé el mateix dia de la prova. Les inscripcions es poden fer a través de manjisoft.com. El pagament anticipat amb targeta de crèdit té un preu de 13 euros. El pagament en efectiu el mateix dia de la prova val 20 euros. (àudio)

La sortida s’ha previst a les 9 del matí, des de la zona esportiva de Moja. El recorregut és de 14 kilòmetres, sense variar de forma significativa el trajecte respecte les darreres edicions. Com a novetat, la prova s’inclou dins de la 1a Lliga de curses de muntanya del Penedès, promoguda per l’entitat “Correm per la terra”.Des del punt de vista organitzatiu, hi ha un salt endavant en el control de les sortides i arribades dels atletes. El nou sistema de control via xip farà aquesta tasca més àgil, tal i com ja es va posar de manifest en la marxa BTT de Moja.(àudio)

Formalment l’organització de la prova recau en l’Ajuntament d’Olèrdola però tota la coordinació és assumida pel club BTT El Bressol. La mateixa entitat assenyala que la prova no seria possible sense la gran col·laboració que reben de voluntaris d’entitats de tot el poble, que fan possible des dels controls de la prova, els lliuraments de regals als participants o la botifarrada.

En l’àmbit esportiu, ha confirmat la seva presència Manuel Torres, de l’Esportiu Penedès. Després del seu triomf dissabte a la “1a Vertical Running Penedès”, la cronoescalada al cim del Papiol, Torres ha demostrat que està en plena forma i que serà de nou un dels grans aspirants al triomf aquest diumenge en la cursa al castell d’Olèrdola.

Després de l’experiència de l’any passat, quan la prova es va celebrar el mes d’octubre, la pujada al castell d’Olèrdola recupera les seves dates clàssiques i torna a fer-se a principis del mes de juny.

Escolta l'entrevista a Manel Suero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Amplia informació a : http://bttelbressol.blogspot.com.es/


Document Actions