Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ambient de germanor i la participació de veïns de tots els nuclis marquen la 36a Trobada

De la paella popular es servien 600 racions i el ball swing de dissabte s’estrenava amb bon peu

dimecres 18 maig 2016

L’absència d’incidents, la participació de veïns de tots els nuclis del municipi i l’ambient de germanor han estat trets que han marcat la 36a Trobada TrobadaOl2.JPGd’Olèrdola, celebrada aquest cap de setmana al Conjunt Monumental. Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament i coordinadora de la Trobada, posava l’accent en què el temps havia respectat els actes i la Trobada s’havia celebrat amb “tranquil.litat” i sense cap incidència.(àudio)

Dissabte a la tarda, com qualsevol activitat programada arreu del país a aquella hora, la Trobada va notar la coincidència amb la resolució de la Lliga de futbol. Quantificar la gent que passa per la Trobada el cap de setmana és una tasca difícil. Algunes referències eren similars a les registrades en d’altres anys, com la cua de cotxes aparcats a la carretera d’accés al castell, que arribava a la Masia Segarrulls el diumenge al migdia. De la botifarrada se’n van servir 400 racions i diumenge van arribar a ser 600 les racions repartides de la paella popular.(àudio)

Una de les novetats que més bones sensacions van deixar va ser el concert i ball de swing, a càrrec del quartet Scaramouche i que comptava amb una classe prèvia oberta i gratuïta de lindi hop.(àudio)

També va rebre comentaris positius el dinàmic espectacle “Angelita Jolin” de Marta Riba , el diumenge després de la paella. Per evitar cues, la tirolina ja es va posar en marxa abans de l’hora anunciada. També va captar l’interès l’activitat que permetia obtenir crispetes amb l’energia generada pedalant una bicicleta estàtica.

La regidora de cultura de l’Auntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, oferia un balanç positiu de la Trobada i en destacava l’ambient de germanor que s’hi TrobadaOL6.JPGTrobadaOlSwing.JPGrespirava.(àudio)

Torres subratlla la implicació de persones i entitats de tots els nuclis per a fer realitat un any més aquesta festa de tots els olerdolencs.(àudio)

El Consell Consultiu de Cultura farà ara una valoració més reposada de la Trobada. A primer cop d’ull, mantenint la valoració global satisfactòria, sí que s’apuntava la possibilitat d’introduir alguns canvis per a millorar la propera edició. Entre aquests, s’assenyalava que la sardinada pot començar més tard,el diumenge al matí, o bé vetllar que el servei de bar fos una part més de la Trobada.TRobadaOl7.JPG

Escolta les entrevistes a Miriam Mulinari i a Arantxa Torres, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicantTrobadaOl3.JPG aquíTrobadaOl4.JPGTrobadaOl5.JPG

Document Actions