Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ambient de germanor presideix la Festa de les Famílies de l’escola Circell de Moja

Gràcies a l’AMPA de l’escola s’han fet curses de btt , un dinar i un taller de piruletes de xocolata
Per dinar es va servir una fideuà
Per dinar es va servir una fideuà

dilluns 22 abril 2013

L’AMPA de l’escola Circell de Moja ha fet una valoració inicial positiva de la Festa de les Famílies, celebrada aquest diumenge sota la seva organització. Aquesta satisfactòria impressió inicial ve motivada perquè, per quart any consecutiu, s’ha ofert un espai que afavoreix el retrobament i la relació entre les famílies de l’escola, de la mà d’activitats adreçades tant a petits com a grans.

Aquest any, per evitar coincidir amb altres esdeveniments al municipi, es va optar per avançar un mes la Festa. Durant la setmana, el ritme d’inscripcions al dinar i a les curses btt es va animar, després d’una tímida arrencada, tal i com recorda la presidenta de l’AMPA de l’escola Circell, Fina Mascaró. (àudio)

En el dinar van acabar participant una norantena de persones, mentre que en les curses de btt hi van prendre part 40 infants de l’escola. La prova programada per a familiars adults no es va poder fer per manca d’inscripcions.

En la categoria d'Educació Infantil, amb bicicleta amb rodetes, primer va ser  Zhan Arnan, segon Guillem Muñoz i tercer Max Mitjans. En la prova sense rodetes, Toni Torrents va arribar primer, segon va ser Àngel Jiménez i Ona Valente es va classificar en tercera posició. Els tres primers llocs de la cursa de Cicle Inicial els van ocupar Blai Palau, Oriol Navarro i Max Trotonda.  Xavier Soler va guanyar la cursa de Cicle Mitjà, per davant de Gisela Fernández i d'Adrià Figueredo. En la darrera prova, la de Cicle Superior, el primer classificat va ser Sergi Fernández,  Aranu Giner obtenia el segon lloc i Aleix Soler el tercer. Tots els participants van rebre medalla de record i una bossa amb obsequis.

Fina Mascaró feia notar que en alguna prova, sobretot la corresponent a cicle mitjà, havia disminuït la participació respecte altres anys perquè aquest diumenge coincidia la Festa de les Famílies amb compromisos esportius de clubs del municipi. (àudio)FestaFamlies2.JPG

Després de la generosa fideuà, mentre els adults gaudien d’una reposada sobretaula, els infants van poder elaborar piruletes de xocolata gràcies a un taller de cuina.

Dins del calendari d’activitats que organitza l’AMPA de l’escola Circell, la Festa de les Famílies és una de les apostes centrals, juntament amb la jornada solidària dedicada a la Marató de Tv3. (àudio)

Des de l’AMPA de l’escola Circell s’ha volgut fer un agraïment públic a les persones que, amb el seu esforç, van fer possible que tot estigués a punt per a la realització de les activitats de la quarta edició de la Festa de les Famílies.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions