Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AMPA de l’escola Circell de Moja organitza per diumenge 21 d’abril la “Festa de les Famílies”

A més del canvi de data, la novetat és la incorporació d’una categoria d’adults en les curses de BTT
La Festa de les Famílies arriba a la 4a edició
La Festa de les Famílies arriba a la 4a edició

divendres 12 abril 2013

Per quart any consecutiu, l’AMPA de l’escola Circell de Moja organitza la “Festa de les Famílies”. Els continguts principals i els propòsits no varien, però sí la data de celebració. I és que la Festa es farà el diumenge 21 d’abril, un mes abans del que era habitual. Una de les integrants de la Junta de l’AMPA, Anna Boada, explicava que la data s’ha canviat aquest any per evitar coincidir amb altres esdeveniments programats al municipi durant el mes de maig.(àudio)

La voluntat de l’AMPA és la d’oferir un dia lúdic que promogui la trobada de les famílies, amb activitats diverses. L’any passat es va estrenar pel matí una cursa de BTT, que aquest any incorpora la novetat d’una categoria per adults. Després hi haurà dinar i, per acabar, un taller de cuina.

Pepa Fernández, de la junta de l’AMPA, indica que després de la bona acollida que l’any passat va tenir la novetat de la cursa de BTT, enguany s’havia decidit donar un pas endavant i ampliar-la amb la participació dels adults.(àudio)

Les inscripcions per participar en la cursa tenen un preu de 2 euros. Aquest import serà ingressat a La Marató de TV3 del proper 15 de desembre. La data màxima per a la preinscripció és el proper dimecres, 17 d’abril. Diumenge 21, de dos quarts d’11 a les 11, davant de l’escola, es procedirà al lliurament dels dorsals. A partir de les 11, en un circuit habilitat a La Plana, començaran les curses. N’hi haurà per a infants de parvulari, amb bicicleta de rodetes i sense. Després es donarà la sortida a les curses en els categories de Cicle Inicial,  Mitjà, Superior i, per acabar, la de familiars adults. Els tres primers classificats de cada categoria rebran trofeu i tots els participants tindran medalla.

A un quart de tres s’ha programat el dinar, amb amanida catalana, fideuà de marisc i gelat. El preu del menú adult és d’11 euros i pels infants de 6. Les inscripcions es poden fer fins el dimecres al Tren Verd. Per la tarda, la Festa de les Famílies de l’escola Circell oferirà pels infants un taller de cuina gratuït, en horari de 4 a 7, que permetrà experimentar amb l’elaboració de piruletes de xocolata.

Anna Boada destaca que els diners obtinguts pels dorsals de la cursa BTT tindran aquest destí solidari i es guardaran per lliurar-los a La Marató de TV3. Boada afegia que la festa busca obtenir la màxima participació possible de les famílies.(àudio)

En cas de pluja, el taller de cuina es realitzaria al vestíbul de l’escola i el dinar al gimnàs.

Escolta l'entrevista a Anna Boada i Pepa Fernández, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions