Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AMPA de l’escola Circell es suma a la 4a Xocolatada Solidària per al Càncer Infantil

Destinen una aportació solidària de 100 € i fan una crida a les famílies perquè facin un donatiu

dijous 11 febrer 2021

 

Aquest any no poden organitzar cap acte a l’escola, però això no impedeix que l’AMPA de l’escola Circell de Moja se sumi a la 4a edició de la Xocolatada Solidària per al Càncer Infantil, programada al voltant del 15 de febrer, dia internacional del càncer  infantil. L’AMPA ha comunicat que farà una aportació solidària de 100 € , valor aproximat del que haguessin dedicat  per organitzar-la. També animen a col·laborar de forma individual realitzant una donació on-line fent un donatiu directament a https://xocolatadasolidaria.org/landing/donacio.html . El codi de centre de l’escola Circell és el 1613 . L’AMPA recorda que l’aportació que es faci tindrà els beneficis fiscals propis de les donacions. A més, totes les donacions realitzades participaran en el sorteig de dos ordinadors portàtils, model Asus Chromebook C423.

A benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Cada any es diagnostiquen 1.200 nous casos de càncer en nens i adolescents a Espanya i, només el 80%, aconsegueix superar-loÉs una malaltia completament diferent del càncer de l’adult i, de poc o gens, serveixen els avenços que es fan per aquests darrers. El càncer infantil necessita una investigació específica per poder curar els que encara no tenen cura, i poder aconseguir millors tractaments, amb moltes menys seqüeles, per als que sí que la tenen.

 La Xocolatada Solidària porta una consolidada trajectòria al costat de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, centre de referència nacional i internacional en pediatria. Prova d’això és que, amb els fons recaptats en edicions anteriors a través d’accions com la que a l’escola Circell s’ha decidit fer aquest any, ha aconseguit impulsar línies d’investigació de càncer infantil com la dels Sarcomes, el Glioma Difús de Tronc -DIPG-, la leucèmia limfoblàstica aguda pediàtrica, el diagnòstic de precisió i medicina personalitzada per a pacients en recaiguda. A més, ha donat suport a projectes assistencials d’ajuda a les famílies afectades i ha impulsat la pionera Unitat d’Oncologia Pediàtrica Integrativa d’Europa.

Document Actions