Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AMPA de l’escola Circell i el Grup de Carnaval de Moja recapten 356 € per La Marató

A la caminada es van inscriure 64 persones i al Local Nou es van poder tastar gran varietat d’esmorzars

dilluns 19 desembre 2016

Caminada solidària i esmorzars casolans. Aquesta era la doble proposta que oferien aquest diumenge al matí  l’AMPA de l’escola Circell i el Grup de Carnaval de Moja per a recaptar fons a benefici de La Marató de TV3.  La xifra de diners recollits va disminuir respecte l’any anterior i han acabat sent 356 els euros que es van aconseguir ingressar al compte de La Marató, gràcies a les 64 inscripcions de la caminada i als esmorzars casolans. Ester Nogué, membre de l’AMPA de l’escola Circell, ens oferia una valoració satisfactòria pel funcionament de l’activitat i pel bon ambient que presidia la matinal solidària. La disminució de recaptació s’atribueix a la coincidència amb nombrosos actes aquest diumenge al matí. (àudio)MaratMoja.JPG

La caminada era de caràcter suau, d’una hora de durada, i estava pensada per a totes les edats. Fins i tot, hi van haver famílies que van fer-la amb nadons dins del seu cotxet. En acabar el passeig es van poder degustar al Local Nou tot tipus d’esmorzars. Des de truites, passant per coques i pastissos. Nogué indicava que la varietat era espectacular.(àudio)

També es van posar a la venda manualitats elaborades per infants. Ester Nogué subratlla que la matinal feta a benefici de La Marató de TV3 permet sumar esforços i que veïns de diferents àmbits es retrobin per un objectiu comú. (àudio)

Tant AMPA com el Grup de Carnaval han refermat la seva voluntat de mantenir aquest treball conjunt i de seguir organitzant propostes per La Marató.

Escolta l'entrevista a Ester Nogué, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions