Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AMPA de l’escola Circell i el Grup de Carnaval de Moja tornen a sumar esforços per La Marató

Aquest diumenge organitzen una caminada solidària i degustació d’esmorzars casolans

dimarts 13 desembre 2016

Després de la satisfactòria experiència de l’any passat, l’AMPA de l’escola Circell i el Grup de Carnaval de Moja tornen a sumar esforços i aquest diumenge organitzen conjuntament activitats solidàries a benefici de La Marató de TV3. Animats per la bona acollida que van rebre, les dues entitats convoquen de nou una caminada solidària i la degustació d’esmorzars casolans. La recollida de dorsals per la caminada, al preu de 3 euros, es podrà fer al Local Nou de Moja en horari de 9:00h a 9:45h. La sortida de la caminada s’ha fixat a les 10 del matí. Al cap d’una hora, a partir de les 11, començarà  la degustació al Local Nou.

Ester Nogué, membre de la Junta de l’AMPA de l’escola Circell, precisa que el recorregut de la caminada és apte per a tothom i tindrà una durada d’una hora. Respecte l’any passat, s’ha introduït la novetat d’ampliar la degustació a tot tipus d’esmorzars casolans, ja siguin truites,pastissos, coques o entrepans.(àudio)

Per a fer la degustació gratuïta es podrà accedir al Local amb el dorsal. Si no es disposa del dorsal de la caminada, caldrà aportar el donatiu de 3 euros per a poder gaudir de la varietat d¡esmorzars que es preparin. També es preveu  comptar amb parades solidàries de productes realitzats per infants.

L’any passat en la caminada hi van participar un centenar de persones i enguany es creu que aquesta xifra es pot tornar a assolir.(àudio)

Més enllà de les aportacions directes que s’obtinguin per La Marató, actes com els programats diumenge a Moja tenen el valor de transmetre la importància de participar en esdeveniments de caràcter solidari.(àudio)

En cas de col·laborar en la degustació solidària, caldrà lliurar la menja el mateix diumenge, en horari de 9 a 9:45. Per qualsevol informació o aclariment, les persones interessades es poden posar en contacte amb les entitats organitzadores a través dels correus electrònics ampaescolacircell@gmail.com i jovesmoja@hotmail.com, o bé als telèfons 617 738 393 (Aida) o 607 703 727(Ester).

Escolta l'entrevista a Ester Nogués, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions