Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AMPA de l’escola Circell i el Grup de Joves de Moja organitzen una caminada solidària per La Marató de TV3

L’acte s’ha programat diumenge 13 de desembre i en arribar al Local hi haurà degustació de truites originals

dilluns 30 novembre 2015

L’AMPA de l’escola Circell i el Grup de Joves de Moja han sumat esforços per a organitzar una activitat de caràcter solidari vinculada a La Marató de TV3. Es tracta d’una caminada solidària que es farà el diumenge 13 de desembre, amb sortida des del Local Nou de Moja a dos quarts d’11 del matí. Una hora abans els participants podran recollir els dorsals, aportant 3 euros que es destinaran íntegrament a La Marató. En arribar al Local , a les 12 del migdia, es podran degustar truites originals casolanes que s’hauran lliurat durant el matí. L’accés al local per a fer la degustació és gratuït amb el dorsal. També es podrà fer amb un donatiu de 3 euros per La Marató.

Esther Nogué, membre de la Junta de l’AMPA de l’escola Circell de Moja, explicava que aquest any l’AMPA havia decidit canviar l’activitat de tallers que feia habitualment i havia acordat amb el Grup de Joves fer una proposta conjunta oberta a tothom.(àudio)

El recorregut de la caminada s’ha establert per l’entorn de Moja i tindrà una durada estimada d’una hora. La caminada és suau per així reforçar el caràcter popular de l’acte i facilitar que hi hagin participants de totes les edats.(àudio)

A l’interior del local també hi hauran parades solidàries de productes realitzats per infants. Esther Nogué assenyala que la iniciativa va provenir d’infants que volien fer la seva aportació a l’acte solidari.(àudio)

Per col.laborar en l’acte, qui ho desitgi pot portar qualsevol tipus de truita, a poder ser ben original. Per a més informació les persones interessades poden posar-se en contacte amb les organitzadores a través dels correus electrònics ampaescolacircell@gmail.com i jovesdemoja@hotmail.com, o bé als telèfons 617 738 393 o 607 703 727. En cas de pluja es preveu fer una activitat a l’interior del Local de Moja.

Escolta l'entrevista a Esther Nogué, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions