Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AMPA de l’escola Circell i el Grup de Joves recapten a Moja 623 euros per La Marató

La caminada solidària arriba als 105 dorsals i es van degustar truites al Local Nou

dimarts 15 desembre 2015

 

L’AMPA de l’escola Circell i el Grup de Joves de Moja han ofert un primer balanç del tot satisfactori dels actes conjunts que organitzaven aquest diumenge vinculats a La Marató de TV3. La suma d’esforços  ha estat positiva i això s’ha traduït en una recaptació considerable, que va pujar als 623 euros, a la vegada que ha permès oferir activitats lluïdes marcades pel seu caràcter familiar.

La caminada solidària que es programava, amb sortida des del Local Nou, va comptar amb una inscripció de 105 dorsals. Cada dorsal comportava una donació de 3€. Després es van poder degustar fins a 14 truites solidàries que havien aportat diferents veïnes del poble. Un altre element solidari afegit van ser les parades que van instal.lar infants, posant a la venda dibuixos i manualitats, a un preu simbòlic d’1€ la peça.

Ester Nogué, membre de la Junta de l’AMPA de l’escola Circell de Moja, mostrava la satisfacció de les organitzadores per les inscripcions obtingudes,així com per la recaptació assolida i per haver promogut una proposta lúdica familiar que ha contribuït també a l’èxit de La Marató.(àudio)

Haver arribat a superar els 620 euros és una dada que cal posar en valor, si es té en compte la gran quantitat de convocatòries que aquests dies s’han programat relacionades amb La Marató. Aquest era el primer any que Joves i AMPA organitzaven per la Marató activitats conjuntes. La positiva experiència ja permet avançar que , ben propbabalement, es repetirà l’any que ve.(àudio)

Integrada dins de la programació de diumenge, la degustació de truites era una activitat que venia a ser continuadora dels esmorzars casolans que famílies de l’escola oferien en les matinals de tallers soldiaris que es programaven a l’escola fins l’any passat en motiu de La Marató.(àudio)

Les truites solidàries eren totes d'excelent qualitat i ben variades.

Escolta l'entrevista a Ester Nogué, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions