Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'AMPA de l'escola Circell ofereix una matinal d'activitats en família i recapta 870 € per La Marató

El canvi d’emplaçament ha estat un dels aspectes més ben valorats de la jornada
Moment de la matinal solidària, aquest dissabte al matí
Moment de la matinal solidària, aquest dissabte al matí

dilluns 16 desembre 2013

Olèrdola ha acollit aquest cap de setmana moltes iniciatives vinculades amb La Marató de TV3. Entre aquestes propostes de motivació solidària, cal destacar la matinal d’activitats que organitzava dissabte al matí l’AMPA de l’escola Circell. Des de les 10 i fins a dos quarts de dues s’oferien tallers, gimcana, jocs a la wii i s’hi celebrava la segona edició del Mercat Solidari. Un dels canvis més destacats respecte l’edició de l’any passat va ser que les activitats es feien a l’interior del gimnàs de l’escola, incloent el mercat solidari. Els darrers anys els tallers es realitzaven al vestíbul i en la seva estrena l’any passat, el mercat solidari es va instal·lar davant la façana de l’escola.MAratCircell2.JPG

Des de l’AMPA s’oferia una valoració de l’activitat satisfactòria per la participació obtinguda, especialment durant la franja horària d’11 a 12 del migdia. Alguns tallers, com el que proposava als infants fer ninots de neu, van esgotar existències. Eva Torralba, presidenta de l’AMPA de l’escola Circell, ens destacava també l’encert de canviar d’emplaçament les activitats.(àudio)

També va ser molt ben rebuda l’aposta per captar infants de cicle mitjà i superior, especialment a partir de la treballada gimcana que s’oferia al pati o dels jocs a la wii.(àudio)

L’AMPA va aconseguir 870 euros de recaptació, una xifra que s’aproxima a l’obtinguda l’any passat. Per l’AMPA la jornada també és especial perquè s’ofereix a l’escola una matinal d’activitats per compartir en família.(àudio)

La d’aquest dissabte era la primera de les activitats públiques organitzades per l’AMPA des de que va formalitzar la renovació de la seva Junta.

Escolta l'entrevista a Eva Torralba, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquíMAratCircell3.JPG

Document Actions