Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AMPA de l’escola Circell organitza la Festa de les Famílies el diumenge 10 de maig

S’ha programat a la Muntanyeta i la novetat és la celebració de curses infantils de duatló

dimecres 29 abril 2015

Per sisè any consecutiu, l’AMPA de l’escola Circell de Moja commemora el dia internacional de les famílies organitzant activitats que pretenen afavorir la trobada entre les famílies de l’escola. Aquesta sisena edició de la Festa de les Famílies s’ha programat enguany pel proper diumenge 10 de maig, amb activitats que es realitzaran a la finca municipal de la Muntanyeta. A partir de les 11 del matí es preveuen celebrar curses de duatló infantil, organitzades per cicles. És una novetat respecte les edicions anteriors de la Festa i consisteix en completar una part del recorregut de la prova corrents i l’altra en bicicleta. Les preinscripcions es poden fer fins aquest dijous i la inscripció, al preu de 2 euros, es destinarà a la Marató de TV3 d’enguany. A partir d’un quart de tres del migdia, se servirà a la mateixa Muntanyeta el dinar de les famílies. Eva Torralba, presidenta de l’AMPA de l’escola Circell, explicava que l’activitat va adreçada a totes les famílies de l’escola.(àudio)

Després de la bona resposta de l’any passat, es manté el menú econòmic de 6 euros. En aquest cas el termini per fer el pagament és dilluns 4 de maig. La informació i les butlletes d’inscripció han estat distribuïdes a l’escola, però qui desitgi tenir el material també el pot trobar a la consergeria de l’escola.(àudio)

L’any passat prop d’un centenar de persones compartien el dinar. Eva Torralba confia que aquest any la resposta també tornarà a ser elevada.(àudio)

L’AMPA ha tornat a apostar per la Muntanyeta com a lloc de celebració de la Festa perquè consideren que és un espai del tot adequat per a poder compartir en família un dia a la natura.

Escolta l'entrevista a Eva Torralba, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions