Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AMPA de l’escola Circell organitza per diumenge 22 de maig la 7a Festa de les Famílies

Les activitats es programen a la Muntanyeta i les inscripcions al dinar es poden fer fins dilluns

divendres 13 maig 2016

Amb la voluntat de fomentar la relació entre les famílies, l’AMPA de l’escola Circell de Moja organitza el proper diumenge 22 de maig, a la Muntanyeta, la 7a Festa de les Famílies. Respecte altres edicions s’incorporen canvis en  la programació d’actes i en l’emplaçament de les activitats, que continuaran fent-se a la Muntanyeta però en l’entorn de la zona de barbacoes atès que enguany s’ha optat per la novetat d’oferir un menú de brasa pel dinar.- Esther Nogué, vicepresidenta de l’AMPA de l’escola Circell, explicava que mantenen  aspectes de la Festa que  funcionen i miren de millorar-ne altres.(àudio)

La primera de les activitats serà a les 11 del matí, amb una caminada familiar per la Muntanyeta que inclourà sorpreses. A les 12 s’ha programat una sessió guiada de dance latino i a la una del migdia es realitzaran activitats esportives amb partits de futbol i de mataconills. A les 2 serà quan se servirà el dinar de les famílies i per la tarda , a les 4, es podrà seguir la representació de l’obra de teatre “La rateta que escombrava l’escaleta”,  a càrrec dels alumnes que fan l’extraescolar de teatre a l’escola. En acabar hi haurà berenar i taller de maquillatge.(àudio)

Durant la Festa també hi haurà una “Food truck”, una furgoneta amb servei de begudes i postres. Esther Nogué recordava el pròposit de la Festa de facilitar la relació entre les famílies enmig d’un ambient distés, sense presses i en un escenari natural privilegiat com és la muntanyeta.(àudio)

Les inscripcions al dinar es poden fer al preu de 6 euros i inclou un pica –pica, una botifarra a la brasa amb patates, pa de pagès i postres per persona. La beguda anirà a càrrec de les famílies. Els coberts, plats i gots els facilita l’organització. Per formalitzar la inscripció, s’haurà de fer l’ingrés abans del dia 16 de maig.

Escolta l'entrevista a Esther Ngué, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions