Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AMPA organitza la Setmana lúdica i festiva a l’escola Circell

Durant aquesta setmana hi ha programada una festa reivindicativa, màgia, excursió, inflables i el sopar de final de curs

dilluns 17 juny 2013

Amb el clar objectiu d’oferir espais de lleure per a compartir en família, l’AMPA de l’escola Circell de Moja organitza un any més una setmana lúdica i cultural amb activitats durant 5 dies. Aquesta setmana cultural s’inicia aquest dilluns i s’allargarà fins divendres, amb el sopar de cloenda de curs.

Fina Mascaró, presidenta de l’AMPA de l’escola Circell, subratllava aquest propòsit de facilitar que les famílies comparteixin un temps de relació i lleure.(àudio)

Les activitats també compleixen la funció d’oferir propostes lúdiques en un moment en què no hi ha activitat lectiva per la tarda i amb les activitats extraescolars també finalitzades. (àudio)

La primera de les activitats programada es viu aquest dilluns a la tarda, amb una festa reivindicativa per l’ensenyament públic i en contra de les retallades. A partir de les 5 de la tarda, hi haurà tallers, actuació de balls populars i berenar ofert per l’AMPA. L’activitat l’organitza una comissió contra les retallades creada a l’escola i compta amb el suport de l’AMPA.

Dimarts, la proposta s’ha programat a dos quarts de 6, a l’interior del gimnàs, amb l’espectacle de màgia “Rafa cadabra”. Dimecres es proposa una excursió fins a la Muntanyeta, a partir de les 5 de la tarda amb sortida des de l’escola. Cada infant haurà d’anar acompanyat d'un adult. Si plou, l’activitat se suspendria.

Per dijous s’ha programat una proposta ja clàssica dins de la setmana cultural de l’escola Circell: una tarda d’inflables. Hi haurà fins a tres inflables i també es podran provar les “balanzabikes”. Com en els altres tres dies anteriors, també l’AMPA oferirà un berenar pels infants.

I el darrer dels actes és el sopar de final de curs, al pati de l’escola. Serà a partir de les 9 de la nit del divendres. Des de l’AMPA s’ha fet un esforç per ajustar preus i facilitar així que, qui ho desitgi, hi pugui participar.(àudio)

El ritme d’inscripcions que es portava la setmana passada fa preveure que en aquest sopar hi acabaran participant prop de 350 persones. El sopar inclou el comiat dels alumnes de 6è i també hi haurà ball amb música del dj Armand.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions