Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'ANC convoca una caminada per a participar a la Marxa de Torxes per la Independència

Es sortirà des dels tres nuclis principals d’Olèrdola i es confluirà al Pi de la Serreta abans d'arribar a Vilafranca
Pujada al castell convocada per l'ANC l'any passat
Pujada al castell convocada per l'ANC l'any passat

dimecres 20 agost 2014

El proper 10 de setembre tindrà lloc a Vilafranca la 12a edició de la Marxa de Torxes per la Independència. L’activitat ha esdevingut una referència de commemoració reivindicativa de l’11 de Setembre, la vigília de la Diada Nacional, amb un seguiment massiu. L’ANC, l’Assemblea Nacional Catalana, vol contribuir al seu èxit i per aquest 2014 han preparat diferents desplaçaments col.lectius des de municipis propers fins a Vilafranca el vespre del 10 de setembre. És el cas d’Olèrdola, on el grup territorial de l’ANC convoca una caminada per participar en aquesta Marxa de Torxes. El portaveu de l’ANC d’Olèrdola, Xavi Carrasco, ens indica que el propòsit és el de sumar-se a la Marxa amb una activitat lúdica.(àudio)

S’han establerts punts de sortida de la caminada des dels tres nuclis principals d’Olèrdola, amb la voluntat de confluir al Pi de la Serreta per anar junts fins a Vilafranca.(àudio)

La sortida des de Sant Pere Molanta serà a un quart de 9 del vespre, des de la Sala. A la mateixa hora, s’ha convocat a Sant Miquel, davant de l’ajuntament; mentre que a Moja el lloc de convocatòria és a La Xarxa, a les 8 del vespre. La participació d’Olèrdola en aquesta Marxa de Torxes a Vilafranca indica l’activació del grup de l’ANC en els actes relacionats amb l’11 de Setembre. Des de l’ANC es subratlla la importància de que la “V” convocada sigui en èxit per així fer difícil l’actuació dels qui s’oposen a la consulta del 9 de novembre.(àudio)

L’ANC organitza autocars per anar a Barcelona l’11 de setembre, però queden molt poques places disponibles.

Per la caminada del dia 10, es recorda que les torxes es compren a Vilafranca i que la tornada des de Vilafranca va a càrrec de cadascú. També s’assenyala que els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un pare o tutor. Per a més informació les persones interessades poden adreçar-se a l’e-mail olerdola@assemblea.cat

Escolta l'entrevista a Xavi Carrasco, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions