Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ANC convoca una reunió oberta per a tancar el programa d’actes de l’11 de Setembre al municipi

La reunió s’ha convocat dimarts a les 8 del vespre, al Centre Cívic La Xarxa de Moja
Parada de l'ANC, aquest dijous al vespre a Sant Pere Molanta
Parada de l'ANC, aquest dijous al vespre a Sant Pere Molanta

divendres 16 agost 2013

El Grup Territorial d’Olèrdola de l’Assemblea Nacional Catalana(ANC) vol ser una organització representativa i amb implantació a tot el municipi. Per això durant aquests darrers dies han mantingut reunions amb entitats de diferents nuclis per a començar a preparar l’aportació que s’ofereix des d’Olèrdola als actes reivindicatius de l’11 de Setembre. Dins d’aquesta voluntat de ser presents arreu d’Olèrdola, aquest dijous membres del Grup Territorial de l’ANC han muntat una parada a la Festa Major de Sant Pere Molanta. Ho van fer durant el migdia, en motiu del concurs de truites i del concert de gralles, mentre que al vespre van oferir els seus materials a la pista, lloc de finalització de la cercavila.reuniANC2.JPG

Fina Mascaró, secretària del Grup Territorial de l’ANC, explicava que la resposta que estaven obtenint era molt positiva i ens anunciava que només durant el matí s’havien assolit 29 inscripcions de persones que participaran en la “Via Catalana cap a la Independència”, la cadena humana que s’organitza per la tarda de l’11 de Setembre. En concert, al grup de l’ANC d’Olèrdola se li ha assignat un tram al terme de Sant Cugat, a tocar del tram que travessa el municipi.(àudio)

Després de les satisfactòries preses de contacte mantingudes aquests dies amb entitats, dimarts de la setmana que ve, dia 20, s’ha convocat una reunió oberta per a tancar el programa d’actes que s’organitzarà al municipi l’11 de Setembre.(àudio)

Segons s’ha apuntant en les reunions mantingudes amb entitats, es preveuen realitzar actes al Castell d’Olèrdola durant el matí de l’11 de Setembre.

 

Document Actions