Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ANC d’Olèrdola prepara la rebuda de la Flama del Canigó a Moja i a Sant Miquel

Davant l’Ajuntament es llegirà un manifest, s’encendrà una foguera i es continuarà la revetlla amb sopar a El Conill
Moment de la rebuda de la Flama, l'any passat
Moment de la rebuda de la Flama, l'any passat

dimecres 21 juny 2017

Olèrdola és un dels municpis de l’Alt Penedès que aquest divendres han preparat actes de recepció de la Flama del Canigó. Després de l’èxit de l’any passat, l’Assemblea Territorial d’Olèrdola de l’ANC i l’Ajuntament han tornat a organitzar la rebuda d’una flama que simbolitza la unió dels Països Catalans i que es posa a disposició de tothom per a encendre les fogueres que aquest any es preveuen fer a Olèrdola.

Correm per la Terra portarà la flama fins el municipi, provinent de la muntanya de Sant Pau de Vilafranca. A les 20:15 s’ha previst un avituallament al Sindicat de Moja. A les 20:30, davant l’ajuntament, es rebrà els corredors a Sant Miquel. A les 20:45 es procedirà a la lectura del manifest conjunt de l’acte, així com de l’encesa de la foguera i el relleu de la Flama, que continuarà el seu camí fins a Vilafranca.copy_of_Flama2.JPG

Tot seguit hi haurà música, coca i cava per tothom i es farà la crema dels desitjos al voltant de la foguera. Un cop acabat l’acte, el restaurant El Conill ha preparat per a qui ho desitgi un sopar per celebrar la revetlla. El preu és de 15 euros els adults i de 10 euros pels infants. Les inscripcions es poden fer trucant al telèfon 93 890 20 01.

Elena Mestre, coordinadora de l’ANC d’Olèrdola, valorava que era una “bona senyal” que enguany s’organitzessin revetlles populars a Moja i a Sant Pere Molanta i convidava a tothom a participar de la rebuda de la Flama i a utilitzar-la per a encendre les fogueres.(àudio)

Divendres és nit de Revetlla i l’acte té un caràcter festiu, però sense excloure la reivindicació. Elena Mestre recordava que en el manifest conjunt es recordarà que el moment viu “un moment molt especial per assolir el seu alliberament”.(àudio)

Des de l’ANC fan una crida a entitats, partits i veïns a participar de la recepció de la Flama del Canigó a Olèrdola. Mestre indicava que volien que la gent “vingui abans de començar les seves revetlles”.(àudio)

La rebuda a la comarca de la Flama del Canigó s’organitza en 12 municipis i és coordinada per Òmnium Alt Penedès.

Escolta l'entrevista a Elenea Mestre, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions