Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ANC d’Olèrdola s’implicarà en la recerca de voluntaris per convèncer indecisos

L’11 de Setembre l’ANC organitzava tres autocars per participar en la V i commemorava el pas de la Via Catalana
Acte d'adhesió de les entitats a la consulta
Acte d'adhesió de les entitats a la consulta

dimarts 16 setembre 2014

Després de la massiva mobilització de l’11 de Setembre,les assemblees territorials de l’ANC no defalleixen i continuen ben activades. És el cas del grup d’Olèrdola, que ja ha anunciat que s’implicaran amb intensitat en la nova campanya que des de l’organització s’impulsa. És la que té per propòsit captar voluntaris per a convèncer a indecisos davant la consulta sobre la independència. Fina Mascaró, de l’ANC d’Olèrdola, recordava que la gran mobilització de l’11 de Setembre ara té aquesta continuïtat.(àudio)

La setmana passada va ser de treball frenètic per l’ANC d’Olèrdola. El mateix dia 11 commemoraven durant el matí el pas pel municipi de la Via Catalana el 2013 i després es desplaçaven en autocar fins a Barcelona per a partcipar en la V. Durant la vigília, organitzaven una caminada, amb sortida des dels tres principals nuclis d’Olèrdola, per a participar a Vilafranca en la Marxa de Torxes per la Independència.copy_of_ANC2.JPG

Per commemorar el pas de la Via Catalana, l’11 de setembre es va fer l’acte de descoberta d’una  placa en un monòlit instal·lat en una rotonda del Clot de Moja. L’acte va ser aprofitat per a recepcionar les adhesions d’entitats del municipi al compromís per la celebració de la consulta. Han estat una trentena d’entitats d’Olèrdola les que han formalitzat aquest suport, malgrat les dificultats de cercar adhesions durant època de vacances.(àudio)

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, per unanimitat, també formalitzava dilluns passat aquesta adhesió, expressant el suport a la convocatòria i el compromís d’implicar-se en la celebració de la consulta.

L’organització dels desplaçaments en autocar des d’Olèrdola fins a Barcelona, l’11 de setembre, és un bon indicador de la capacitat organitzativa i de convocatòria de l’ANC d’Olèrdola. Van desplaçar a 109 persones en tres autocars, amb sortides des de Moja, Sant Miquel i Sant Pere Molanta. N’haguessin omplert un autocar més si s’hagués satisfet totes les peticions que van rebre.(àudio)

Des de l’ANC es vol agrair la implicació de les entitats en el compromís per la consulta i el treball dels veïns d’Olèrdola que van contribuir a materialitzar, també amb la seva participació, l’històric èxit de la V.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions