Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ANC d’Olèrdola, satisfeta pels resultats de la recollida de signatures per la independència

Aquest dissabte i diumenge han recollit signatures a Sant Pere Molanta i a Sant Miquel
Moment de la recollida, aquest diumenge a Sant Miquel
Moment de la recollida, aquest diumenge a Sant Miquel

dilluns 13 gener 2014

El grup territorial d’Olèrdola de l’Assemblea Nacional Catalana(ANC) està satisfet pels resultats al municipi de la recollida de signatures per la independència. Voluntaris de l’ANC han habilitat dos punts de recollida a Olèrdola durant els matins d’aquest dissabte i diumenge, al local Rossend Montané de Sant Miquel i a la Societat de Sant Pere Molanta.

Diumenge al matí, poc després de muntar la taula, una de les apoderades de la campanya a Olèrdola, la Montserrat Benet, ens destacava les ganes dels participants per donar el seu vot per la independència. (àudio)

Aquest cap de setmana l’ANC convocava una massiva recollida de signatures arreu del territori, amb més de 700 parades. La campanya “Signa un vot per la independència” suposa exercir el dret de petició. Tal i com recordava Monsterrat Benet, es tracta de recolzar les forces polítiques que estan a favor de la consulta. La petició reclama que es faci el referèndum i, en cas de no poder-se realitzar, declarar unilateralment la independència.(àudio)

L’ANC no facilita dades exactes dels resultats per taules de la recollia d’aquest cap de setmana. En el cas d’Olèrdola, tot apunta que en aquests dos dies s’hauria superat àmpliament el centenar de signatures. Cal tenir en compte que a Olèrdola ja s’han recollit signatures en altres ocasions o bé que veïns del municipi han signat en altres localitats. Aquest cap de setmana, la campanya comportava que el veí que la volia recolzar s’hagués de desplaçar expressament.(àudio)

Membres de l’ANC d’Olèrdola havien distribuït dies abans per les cases un fulletó explicatiu de la campanya. També es va anar a dues llars per a poder complir el desig de signar la campanya per part de dues persones amb mobilitat reduïda.

Recordem que la campanya “Signa un vot per la independència” es farà aquest cap de setmana a Moja, coincidint amb les festes de Sant Macari.

Escolta l'entrevista a Montserrat Benet, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions