Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ANC facilita transport gratuït fins a Moja per anar a votar el 9-N

Hi haurà una sortida pel matí i una altra per la tarda des de Can Trabal, Sant Pere Molanta, Sant Miquel i Daltmar

dijous 06 novembre 2014

Amb la voluntat de facilitar al màxim la participació dels olerdolencs de tots els nuclis del municipi en la votació del 9-N, l’assemblea territorial d’Olèrdola de l’ANC ha organitzat un transport gratuït fins a Moja, aquest diumenge, amb sortides programades des de Can Trabal, Sant Pere Molanta, Sant Miquel d’Olèrdola i Daltmar. S’han fixat dos recorreguts que aniran unint aquests nuclis fins arribar al Centre Cívic La Xarxa, únic punt de votació establert a Olèrdola en el procés participatiu sobre el futur polític de Catalunya.

El trajecte del matí començarà a les 11 a Can Trabal, a la parada de bus, i es preveu que arribi a Moja a les 11.30, havent passat per Sant Pere Molanta(Societat) a les 11.10 i per Sant Miquel(ajuntament) a les 11.20. Des de La Xarxa l’autocar es traslladarà fins a Daltmar per a posar aquest servei gratuït a disposició dels veïns d’aquest nucli. El retorn a la resta de pobles es farà a les 12 i a Daltmar a les 12:45.

Per la tarda, amb el mateix funcionament i recorregut, la sortida s’ha fixat a les 17:00 des de la parada de bus de Can Trabal.

Fina Mascaró, de l’ANC d’Olèrdola, explicava que es van decidir a organitzar aquest transport gratuït després de constatar que hi havia veïns que manifestaven que tindrien dificultats per desplaçar-se diumenge fins a Moja per anar a votar.(àudio)

Des de l’ANC han dedicat recursos propis generats per les seves activitats per tal de finançar aquest servei d’autocar. Fina Mascaró subratllava que ningú s’ha de quedar a casa per manca de transport.(àudio)

Fina Mascaró també serà una de les voluntàries que presidirà una de les tres meses fixades a Olèrdola en el procés participatiu. Confia que diumenge hi haurà una gran participació al municipi.(àudio)

Voluntaris de l’ANC també s’han ofert per a transportar en els seus vehicles particulars a persones de Moja que tinguin la mobilitat reduïda i tinguin dificultats per anar a votar. Diumenge, a l’exterior de La Xarxa, també es recolliran signatures per a denunciar a institucions internacionals l’actuació del govern espanyol en relació al 9N.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions