Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ANC organitza aquest divendres un col.loqui amb els tres caps de llista d’Olèrdola

Serà a les 20:30h, al Local Nou de Moja, i té el propòsit de conèixer la posició dels candidats sobre la independència

dimecres 06 maig 2015

Divendres 8 de maig és el primer dia de campanya electoral per a les eleccions municipals i a Olèrdola aquest inici  estarà marcat per un acte ben rellevant. L’Assemblea Territorial d’Olèrdola de l’ANC ha convocat a dos quarts de 9 del vespre, al Local Nou de Moja, un col.loqui amb la participació dels caps de llista de les tres candidatures que concorren a les eleccions municipals: Josep Sánchez, de CiU; Fina Mascaró, d’ERC; i Lucas Ramírez, d’ApO.

El propòsit és el de debatre i conèixer el posicionament de cada candidat en relació a la independència de Catalunya. Montse Benet, secretària de l’Assemblea Territorial de l’ANC a Olèrdola, posava l’accent en què els municipis “són la base de la política catalana”.(àudio)

El debat estarà moderat per Salvador Garreta, membre de l’ANC, i s’estructurarà a partir de tres blocs temàtics. Un primer demanarà als candidats quins són els avantatges de la independència de Catalunya per a un municipi com Olèrdola. El segon bloc plantejarà la cohesió social i cultural com a eix del nou estat. I finalment un tercer àmbit de debat serà el paper d’Olèrdola en el procés cap a la independència.

Els veïns que aquest divendres assisteixin al col·loqui podran també adreçar les seves preguntes als candidats. Les qüestions caldrà fer-les per escrit i en el moment inicial de l’acte.(àudio)

Des de l’ANC s’ha acotat la temàtica del col·loqui a la independència de Catalunya. Entenen que per preguntar sobre els projectes pel municipi els veïns ja disposen dels actes electorals que convoquen les candidatures.(àudio)

Des de l’ANC es fa una valoració positiva del posicionament que ha tingut fins ara l’Ajuntament d’Olèrdola en relació al procés per reclamar la independència. Montse Benet assenyala que “no s’han posat mai en contra” i destaca que el municipi formi part de l’AMI, l’Associació de Municipis per la Independència. L’ANC també ha demanat a les candidatures que signessin un compromís amb la independència de Catalunya. Aquest compromís ha estat signat per CiU i ERC. ApO no l’ha subscrit com a candidatura però sí ho han fet bona part dels membres de la seva llista de forma individualitzada, incloent l’alcaldable Lucas Ramírez.

Escolta l'entrevista amb Montse Benet, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions