Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ANC organitza desplaçaments en autocar per a participar en la mobilització de l’11 de setembre

Un dels dos autocars sortirà des de Moja i l’altre recollirà veïns a Sant Miquel i a Sant Pere Molanta

divendres 12 agost 2016

L’assemblea territorial d’Olèrdola de l’ANC(Assemblea Nacional Catalana), organitza desplaçaments en autocar des del municipi per a facilitar la participació de veïns a la mobilització de l’11 de setembre. L’allau de sol·licituds d’autocars per aquesta data provoca que les assemblees locals de l’ANC no puguin disposar de tantes possibilitats de transport col·lectiu com voldrien. A Olèrdola, es compta amb dos autocars. Un sortirà des de Moja i l’altre recollirà veïns a Sant Miquel i a Sant Pere Molanta. Elena Mestre, coordinadora de l’ANC a Olèrdola, explicava que encara hi ha places disponibles.(àudio)

El preu és de 10 euros i les places es limitaran per ordre d’inscripció. Per confirmar la reserva a Moja, cal trucar al telèfon 636 689 505. Si es vol fer la reserva a l’autocar que sortirà des de Sant Miquel o Sant Sant Pere Molanta, caldrà trucar al telèfon 690 050 504.

Sota el lema “A punt. Endavant República Catalana”, aquest any l’ANC convoca una mobilització descentralitzada, amb 5 punts de convocatòria diferents: Barcelona, Tarragona, Berga, Salt i Lleida. Als veïns de l’Alt Penedès se’ls ha assignat inscriure’s en el tram 43 de la manifestació de Barcelona, al passeig de Sant Joan. Elena Mestre indicava que la Diada Nacional torna a tenir el caràcter reivindicatiu dels darrers anys “per demostrar que el poble vol la República Catalana”.(àudio)

Des de l’ANC es subratlla que aquest Onze de Setembre “per primera vegada, tenim el Parlament amb majoria independentista i el Govern de la Generalitat amb un mandat i un compromís inequívocs per la independència” . Per l’ANC “el poble, les institucions i la societat civil estem a punt per construir la República Catalana”, per això expressen el seu convenciment de que s’ompliran els carrers de Barcelona, Berga, Lleida, Salt i Tarragona.

Elena Mestre indica que el format de mobilització triat aquest 11 de Setembre busca transmetre que és tot el territori el que es mobilitza per assolir l’objectiu de la independència.(àudio)

Les persones interessades en rebre més informació dels preparatius de l’11 de Setembre, poden consultar assemblea.cat

Document Actions