Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ANC organitza desplaçaments en autocar des d’Olèrdola per anar l’11 de Setembre a Barcelona

S’han fixat sortides des de Moja, Sant Miquel d’Olèrdola i Sant Pere Molanta, amb la previsió d’omplir dos autocars
Fragment del cartell que anuncia la convocatòria
Fragment del cartell que anuncia la convocatòria

dijous 17 agost 2017

L’assemblea territorial de l’ANC d’Olèrdola organitza desplaçaments col·lectius en autocar des del municipi per a participar en la mobilització convocada l’11 de Setembre a Barcelona. Les inscripcions van a bon ritme i tot apunta que tornaran a ser nombrosos els olerdolencs que es tornaran a mobilitzar per la Diada. Elena Mestre, coordinadora de l’ANC a Olèrdola, definia aquest 11 de Setembre com una “prova de foc” que ha de servir “d’impuls” per a la celebració del referèndum de l’1 d’octubre.(àudio)

Aquest any l’ANC preveu fer una gran creu humana a Barcelona en la confluència del passeig de Gràcia amb Aragó. El tram assignat a l’Alt Penedès és el 304 i des de l’ANC, per a facilitar l’organització de l’esdeveniment, es recomana la inscripció prèvia dels participants a la Diada del Sí, al web si.assemblea.cat.(àudio)

A Olèrdola l’organització d’autocars s’ha anunciat a tot el municipi mitjançant cartells i aquests propers dies es procedirà a fer una bustiada. La previsió és omplir dos autocars i a hores d’ara ja s’ha confirmat l’assistència de veïns per a omplir-ne un.(àudio)

Les reserves es poden fer per telèfon al 690 050 504. El preu és de 10 € i les places són limitades.

Escolta l'entrevista a Elena Mestre, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions