Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ANC porta a Daltmar i a Can Trabal la campanya de signatures per la independència

Aquest dissabte s’han instal·lat taules a les dues urbanitzacions dins la campanya “Signa un vot per la independència”

dilluns 24 març 2014

El grup territorial d’Olèrdola de l’ANC(Assemblea Nacional Catalana) té la voluntat de fer arribar el seu missatge a tot el municipi. Una bona mostra d’això és que aquest dissabte han traslladat la campanya de signatures per la independència a les urbanitzacions de Daltmar i Can Trabal. Dins del cap de setmana de recollida intensiva de signatures de la iniciativa “Signa un vot per la independència” que es feia a tot el país, l’ANC ha instal.lat parada a les urbanitzacions del municipi, des de les 12 del migdia a les 2 de la tarda. El grup territorial d’Olèrdola era conscient que les urbanitzacions són “places difícils” a l’hora d’obtenir suports per la independència de Catalunya, si es compara amb els pobles de Moja, Sant Miquel o Sant Pere Molanta. Per això, més enllà de la xifra concreta de signatures que s’han obtingut, l’experiència per l’ANC ha resultat positiva perquè ha permès aclarir dubtes, tal i com explicava Lourdes Mitjans, membre de l’ANC d’Olèrdola present aquest dissabte a la taula instal·lada a Daltmar. (àudio)Recollida2.JPG

Fina Mascaró, una altra de les integrants de l’ANC, precisava que veïns de Daltmar o Can Trabal han pogut signar en les taules que es muntaven aquest cap de setmana arreu de la comarca o bé en la que cada dissabte s’instal.la al mercat de Vilafranca. Per Mascaró, és important que l’ANC tingui presència a tot el municipi amb actes com aquesta recollida de signatures.(àudio)

Des de l’ANC d’Olèrdola han donat suport a altres territorials de l’organització que estan en procés de creació a la comarca. Això ha fet que membres del grup d’Olèrdola es desplacessin a municipis com el de Pontons per a recolzar la recollida de signatures aquest cap de setmana. Pel proper trimestre, des de l’ANC estudien organitzar alguna activitat motivadora que pugui recollir l’interès dels joves i implicar-los en el treball a favor de la independència de Catalunya.(àudio)

El grup d’Olèrdola de l’Anc participa en el treball de coordinació que l’entitat desplega a la comarca, a través de mecanisme com la Junta Peticional de l’Alt Penedès, que coordina el treball dels apoderats de la campanya “Signa un vot per la independència”. També una delegació de 5 persones d’Olèrdola participarà en l’assemblea nacional de l’ANC convocada el proper 5 d’abril a Tarragona.

Des de l’ANC d’Olèrdola també explicaven que s’ha notat els darrers dies que els atacs contra l’entitat estan tenint els efectes contraris i al municipi, en la darrera setmana, s’han comptabilitzat fins a 4 noves altes de socis.

Escolta l'entrevista a Lourdes Mitjans i a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions