Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ANC porta a Olèrdola l’obra amb la que s’acomiada dels escenaris Montserrat Carulla

La funció de “Iaia” s’ha programat a Moja el 16 de febrer i les entrades anticipades es poden adquirir per 16 €

dijous 19 desembre 2013

El proper 16 de febrer es podrà veure al Local Nou de Moja l’obra de teatre amb la que l’actriu Montserat Carulla ha anunciat que s’acomiada dels escenaris. Porta per títol “Iaia” i la funció és organitzada pel grup territorial d’Olèrdola de l’Assemblea Nacional Catalana. Les entrades anticipades es posen a la venda aquest cap de setmana. I si es vol presenciar l’espectacle cal aprofitar-ho, perquè fins el 2 de febrer les entrades tenen un preu de 16 euros. Del 3 de febrer al 16 de febrer, l’import puja fins els 20 euros. Per adquirir-les, es disposa d’una xarxa de punts de venda a Olèrdola i a Vilafranca. Al nostre municipi, es poden trobar en tres establiments de Moja( Tren Verd, perruqueria Rínxols, i Cal Mitjans) i en dos a Sant Pere Molanta(fleca Fontanals i carns Cal Ton). A Vilafranca també es podran comprar entrades a la botiga Límits, a la farmàcia Miralles i a Gràfiques Kerpe.

Després d’organitzar actes públics com xerrades o la pujada al castell d’Olèrdola per la independència el passat 11 de setembre, des de l’ANC es treballava des de feia mesos en el projecte de convocar al municipi un gran acte lúdic amb la presència d’alguna persona vinculada amb l’ANC. Fina Mascaró, de l’ANC d’Olèrdola, explica que l’obra “Iaia” reuneix aquests requisits sobradament. És un espectacle per a tots els públics, realitzat per una actriu emblemàtica de l’escena catalana que s’ha mostrat compromesa activament amb els objectius que persegueix l’ANC. A més, també hi ha el reclam afegit d’estar davant de la darrera obra que Carulla, de 83 anys d’edat, anuncia que representarà als escenaris.(àudio)

Recomanada a partir dels 12 anys d'edat, “Iaia” es presenta com una comèdia molt familiar. Ho és pel contingut, però també en bona part per l’elaboració del muntatge. El text i la direcció és de Roger Peña, fill de Montserrat Carulla, i un dels ¡ntèrprets és el seu nét, Aleix Peña. La tripleta protagonista la completa Vicky Luengo, una de les actrius que els darrers mesos ha aparegut a la sèrie “La Riera” de TV3.

“Iaia” planteja la conflictiva relació que manté una àvia amb la xicota del seu nét. L’obra també tracta situacions socials actuals, com els desnonaments. Fina Mascaró posa de relleu el gran paper que Montserrat Carulla desplega en aquesta obra.(àudio)

La intenció inicial de l’ANC era poder programar la funció dins de les Festes de Sant Macari de Moja, el proper 19 de gener. No va ser possible perquè l’obra es mantindrà en cartell fins aquelles dates al treatre Romea de Barcelona.

La venda anticipada de les entrades per aquestes dates també facilita que es pugui regalar teatre durant aquestes festes.(àudio)

L’obra s’ha programat a les 6 de la tarda del diumenge 16 de febrer. Les entrades no són numerades i , en acabar la funció, Montserrat Carulla participarà en un col.loqui amb els assistents.

L’obra ha comptat amb l’aportació de l’Ajuntament d’Olèrdola, que ha cedit el Local Nou i ha col.laborat amb el so i la il·luminació. Les entrades, a més dels punts de venda establerts, també es poden sol·licitar a l’adreça olerdola@assemblea.cat o bé a qualsevol dels membres de l’ANC d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions