Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ANC recollirà l’opinió de tots els veïns per saber quin nou país es vol

El grup d’Olèrdola ja prepara la campanya per a fer possible amb voluntaris aquesta gran enquesta

dilluns 22 setembre 2014

Arribar a totes les llars de Catalunya i fer una gran enquesta per a conèixer quin nou país es desitja. Aquest és l’ambiciós propòsit que en el conjunt del país s’ha fixat l’ANC i Omnium Cultural, dins de la campanya “Ara és l’hora”. Per a fer  possible aquesta campanya, assenyalen que són necessaris fins a 100.000 voluntaris a tot el país. Les tasques de preparació per a garantir-los ja han començat i des del grup territorial d’Olèrdola ja s’ha participat en reunions de coordinació per a obtenir el màxim d’informació i orientacions per a concretar la campanya al municipi.

Fina Mascaró, de l’ANC d’Olèrdola, indica que ara es posaran en contacte amb entitats i persones del municipi que ja han participat en alguna de les activitats promogudes aquests darrers mesos per l’ANC local. La campanya consisteix en fer arribar una enquesta de 6 preguntes a totes les llars. Es calcula que si hi ha els voluntaris suficients, cada persona que s’impliqui en la campanya només haurà de dedicar a aquesta feina d’enquesta una tarda. (àudio)

En el cas d’Olèrdola s’està estudiant fer l’enquesta a cada nucli en dies diferents. Sí que es preveu fer un acte lúdic i reivindicatiu de cloenda per a donar lluïment a l’activitat i promoure la participació ciutadana. (àudio)

La campanya es preveu fer des del 4 d’octubre i fins a finals de mes. En el cas d’Olèrdola ja es determinarà properament la data o dates de realització del “porta a porta”. Fina Mascaró, amb tot, anuncia que la campanya també es preveu començar la mateixa tarda que el Tribunal Constitucional “tombi” la llei de consultes i el decret de convocatòria de la consulta.(àudio)

Les persones interessades en fer-se voluntàries d’aquesta campanya per escoltar totes les veus, es poden inscriure a la web de la campanya “Ara és l’hora” o bé adreçar un correu electrònic a olerdola@assemblea.cat

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions