Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’animat bingo dels Diables es consolida com a proposta lúdica a Moja prèvia al Nadal

Es repartien premis de 80 col·laboradors i es comptava amb una xifra constant d’un centenar de jugadors

dimecres 05 desembre 2018

 

Aquest dissabte a la tarda el Local Nou  de Moja  acollia el Bingo dels Diables de Moja. La colla celebrava la 9a edició d’una proposta lúdica que s’ha consolidat en el calendari d’activitats de Moja prèvies al Nadal. I algunes xifres ja indiquen l’èxit de la iniciativa: 80 col·laboradors omplien el cartell i les taules de regals,  obsequis i serveis.

Durant la tarda es va arribar a una xifra de jugadors/es constant entre 70 i 100 persones. Finalment,  es van repartir 12 línies i 12 bingos,  amb el Superbingo i la Superlínia per a culminar  la tarda.

L’eufòria i l’alegria del moment es podia copsar minuts després parlant amb Mònica Agustí, guanyadora del Superbingo 2018. Nombrosos regals, obsequis, serveis i l’esperada espatlla de pernil, eren alguns dels premis que conformaven aquest Superbingo. Mònica Agustí destacava la gran quantitat de col·laboradors que han fet possible aquesta 9a edició.(àudio)

Montse Nicolàs era l’afortunada de la Superlínia 2018, i també afortunada amb altres premis durant la tarda. La Montse comentava que tot i ser la seva primera  assistència i gairebé per casualitat, havia passat una tarda molt divertida.(àudio)

Un cop més, la colla dels Diables de Moja volen agrair l’esforç de tots els col·laboradors que han fet possible aquesta 9a edició: Casanella Xocolaters, Roger Subirana, Terranovacnc 56, Mega Mix, Embotits Mitjans, Minoria Absoluta, Ca la Madrona, Mas Albornà, , Esports Nº4, Forn J.Rius, Manolo Patatero, Joieria Orfi, Queviures Sílvia, Bar Pica Pica, Catànies i Bombons Via, PCP, Xavi Perruquers, Ramon Sala, Bar Tròpik, Chikcs, Llibreria Odissea, Cal Pau Pujol, Pinord, QuirofitVila, Xarcuteria Masó, Cafès Flor de Yateras, Iratxe estilistes, Rinxols, Plana Rodona, Estètica D&M, Roser Farré, Guti’s, Motos Salva, Videoteca Metròpolis, La Granja, Espardenya rebentada, La Cultural, Jurídica, Granier, Frankfurt Vilafranca, La Blasa, Iphoto i més,  Bar Avinguda, a l’Inrevès, Gràfiques Imprès Ràpid, La Cuina de la Girada, Elisabet Perruqueria Canina, el Circell, Bamboo, Celler cooperatiu de Moja, El panet, Casa Berger, Pellissa Ràfols, Imdic, Midas, Anfi, Xelolo’s, Auto tallers Llopart, Ca la Manoli, Margarita Soler, Bar Restaurant la Rambla, Navarro’s, Térmens, Terres de Glòria, Cavas Hill, Inter crossfit, Cal Feru, La Terra, Novell, Restaurant la Cigonya, Farmàcia de Moja, Gràcia Xarcuters, Transports MBU, la Llar de la Vila, Fusteria Olèrdola, Teixits Solà i Ajuntament d’Olèrdola.

Escolta les entrevistes realitzades per Josep Sesma, emeses per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions