Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’aposta per la música de ball en directe torna a distingir la Festa Major de Sant Pere Molanta

Des de dissabte 12 a dimarts 15 tres orquestres actuaran per posar música als balls programats a la pista

divendres 11 agost 2017

L’aposta per la música en directe torna a ser aquest 2017 un tret que distingeix a la Festa Major de Sant Pere Molanta. I és que seran fins a tres les orquestres que actuaran en els propers dies en els balls previstos a la pista. El dissabte l’orquestra Galatea, que va deixar molt bon regust de boca en la recent Festa Major de Moja, oferirà un ball de tarda a les 19:45 i el ball de nit en acabar el castell de Foc de Festa Major. Dilluns 14 tocarà el torn a l’orquestra Montecarlo, amb ball de tarda a les 19:45 i concert i ball de nit a partir de la mitjanit. La darrera formació musical en actuar a la Festa Major de Sant Pere Molanta aquest 2017 serà l’orquestra Shakata.

El president del Grup de Joves de Sant Pere Molanta, Oriol Bertran, explicava que l’entitat ha volgut mantenir l’essència de les festes majors que havia organitzat anys enrere la Societat amb un paper molt rellevant de les orquestres. La d’aquest 2017 molt probablement sigui la darrera Festa Major que es faci sota la coordinació  del Grup de Joves, donat que la previsió és que la festa de l’any que ve sigui de nou organitzada per la Societat Principal-Unió.

Abans de viure aquesta variada proposta d’orquestres, la Festa Major de Sant Pere Molanta tindrà molts centres d’interès. El primer aquest divendres 11 d’agost, amb el pregó que pronunciarà el músic Paton Soler a la sala, a partir de les 21:00h. El mateix Soler anunciava que la base del seu pregó seran els records d’infantesa viscuts al poble.En acabar el pregó, a la pista, es projectarà cinema a la fresca.

Dissabte 12 el primer dels actes és el torneig de tennis taula, a partir de els 10 del matí i amb inscripcions a les 9:30h. A les 18:00h , al Centre Cívic Gatzara, s’ha programat un Torneig de Petanca i a les 19:45h, a la pista, s’ha previst el referit ball de tarda amb l’Orquestra Galatea. A les 22:00h, pels carrers del poble, es podrà viure el Correfoc amb els Diables de Sant Pere Molanta i l’Abominog. En acabar, Castell de Foc de Festa Major.En acabar el Castell de Foc, a la pista, l’Orquestra Galatea oferirà el ball de nit

Diumenge 13 d’agots, des de les 12h i fins a les 13h, a la sala es podran presentar les truites que optin a guanyar el Concurs de Truites. Seguidament, deliberació del jurat i Concert Vermut amb el conjunt Els Quatrevents. A les 16h, a la sala, s’ha fixat l’inici d’inscripcions pel Campionat de Truc i el campionat, a partir de les 16:30h.

A les 18:30h, al camp de futbol, es recupera el partit de Solters contra Casats. Dilluns el contingut del programa de Festa Major és plenament musical. A les 19:45h l’Orquestra Montecarlo farà el ball de tarda i a la mitjanit el ball de nit.

Els actes seguiran dimarts dia 15, amb la cercavila al migdia que donarà pas als Versots dels Diables. A les 19:00 es disputarà el memorial Jordi Petit de futbol, que enfrontarà al Molanta contra la Fundació At Vilafranca. El darrer acte de dimarts 15 se`pa el ball de vetlla, a les 20:30h, amb l’orquestra Shakata. Dimecres, darrer dia de festa, els més petits podrà gaudir a la pista d’una gimcana. A les 12 s’ha programat la missa en honor a Sant Roc i, per acabar, es podrà seguir a les 18:30 un espectacle de màgia a la sala amb el mag Zapa que donarà pas a una xocolatada.

Document Actions