Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Àrea de Cultura de Can Trabal es mostra satisfeta per la participació assolida per Festa Major

El funcionament de les activitats adreçades als infants és un dels continguts més ben valorats per l’entitat

dilluns 08 agost 2016

L’Àrea de Cultura de Can Trabal ha ofert una primera valoració satisfactòria de la Festa Major d’aquest nucli del municipi, realitzada durant el darrer cap de setmana del mes de juliol. La presidenta de l’entitat, Marina Moral, recordava que era la primera Festa Major que assumia la nova Junta de l’Àrea de Cultura i considerava que s’havia aconseguit l’objectiu de fer que molts  veïns participessin i tornessin a viure la festa amb la intensitat de quan eren petits.(àudio)

Un dels propòsits principals que perseguia l’Àrea de Cultura era el de potenciar les propostes adreçades als infants. El bon funcionament d’aquestes activitats i de novetats com el “Bubble Football” van ser dos dels aspectes positius que de la Festa destaca la mateixa Marina Moral.(àudio)

Durant la festa no hi van faltar actes arrelats com la paella o la festa de l’escuma, amb inflables aquàtics. Un dels moments més plàstics van ser les activitats de circ que servien per acomiadar la Festa Major.(àudio)

Com a dinàmica de treball,l’Àrea de Cultura s’ha fixat el propòsit de mantenir el calendari festiu  d’actes que s’ha anat fent els darrers anys a la urbanització. Així, en els propers mesos preveuen fer actes per Hallowen i preparar Nadal i l’arribada dels reis mags.

Escolta l'entrevista a Marina Moral, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions