Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Àrea de Cultura de Can Trabal ha ofert esports i lleure per a tothom aquest dissabte

Hi ha hagut torneig de futbol sala, jocs pels infants, campionat de petanca, sopar popular i un bingo

dimarts 09 juliol 2013

L’Àrea de Cultura de Can Trabal ha ofert un dissabte ben ple d’activitats als veïns d’aquest nucli del nostre municipi. Organitzaven la segona edició de les 12 hores de futbol sala. Però també tenien cura de la realització de jocs infantils i donaven suport a la melé de petanca que organitzava el Cub de Petanca de Can Trabal. Per completar el dia, convocaven als veïns a un sopar popular i a participar en una sessió de bingo.

Pel que fa al torneig de futbol sala, les inscripcions van ser inferiors a les esperades i només van participar-hi quatre equips. Imma Rodríguez, presidenta de l’Àrea de Cultura de Can Trabal, explicava que el torneig coincidia amb un altre campionat que es feia a Vilanova i en el qual hi participaven equips que l’any passat van jugar a les 12 hores de Can Trabal.(àudio)

El guanyador del torneig va ser l’equip “Óscar Friends”. Imma Rodríguez ens destaca la gran participació en el torneig de petanca així com el bon ambient i la diversió viscudes en actes com els jocs per infants i el sopar popular.(àudio)

La voluntat de l’Àrea de Cultura és la de seguir programant actes per a fer que els veïns es retrobin i s’ho passin bé. La nova Junta ha mirat de fer-ho des de que està al capdavant de l’entitat, ara fa just un any.(àudio)

L’Àrea de Cultura ja està de ple dins dels preparatius de la propera Festa Major, que se celebrarà durant el primer cap de setmana del mes d’agost.

Escolta l'entrevista a Immma Rodríguez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions