Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Àrea de Cultura de Can Trabal promou la realització d’un taller de percussió

Aquest diumenge a les 5 de la tarda s’ha convocat una reunió informativa oberta a tothom

dimecres 25 març 2015

Amb la voluntat d’oferir propostes que contribueixin a fer més rica la vida cultural de Can Trabal, l’Àrea de Cultura d’aquest nucli del municipi està promovent la realització d’un taller de percussió. La sessió de presentació s’ha convocat aquest diumenge, al Local Social, a les 5 de la tarda i comptarà amb la participació de membres de la batukada “Los Ititus” de Sitges. Imma Rodríguez, presidenta de l’Àrea de Cultura de Can Trabal, convodava a tothom a provar-ho i participar de la presentació de diumenge.(àudio)

I és que durant aquest diumenge tothom qui ho desitgi podrà rebre algunes recomanacions introductòries de percussió i provar a tocar algun dels instruments de la batukada.Un dels propòsits d’aquest taller de percussió és el de poder acabar formant un grup de batukada que permeti donar ambient a celebracions com les del Carnaval a Can Trabal. (àudio)

Des de l’Àrea de Cultura també es treballa amb la intenció d’oferir un taller pels infants a l’estiu. (àudio)

A més de l’activació d’aquest taller de percussió, des de l’Àrea de Cultura s’està treballant durant aquests dies en els preparatius de la Festa de la Primavera, que se celebrarà un cap de setmana del mes de maig, encara amb la data per determinar.

 

 

Document Actions