Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Arrel de Sant Miquel estrena aquest dissabte al Pla l’obra “Maror o les regles del gènere”

És una comèdia negra amb punts detectivescs i es podrà tornar a veure a Sant Miquel el proper 19 de febrer

dijous 21 gener 2016

El grup de teatre l’Arrel de Sant Miquel d’Olèrdola estrena aquest dissabte l’obra “Maror o les regles del gènere” . Serà a la sala polivalent del Pla del Penedès, a les 10 de la nit, dins de la programació de la 25a Roda de Teatre de l’Alt Penedès. Després d’un treball iniciat  fa gairebé 2 anys, el grup porta a escena aquest text de Rodolf Sirera. Es tracta d’una “comèdia negra amb punts detectivescs”, segons resumia el director de l’Arrel, Pere Joan Ullate.(àudio)

El punt de partida de l’obra és una reunió familiar en una xalet prop del mar, en una nit de tempesta. Tots els personatges es veuran involucrats en un homicidi i un interessant joc que l’autor efectua amb el temps, farà possible traslladar a l’espectador que qualsevol dels personatges pugui ser l’assassí.

Per a Pere Joan Ullate dirigir aquesta obra  és un repte ben especial que afronta amb moltes ganes. (àudio)

Al grup li va sortir l’opció d’actuar al Pla abans de l’actuació programada a Sant Miquel, el divendres 19 de febrer. Habitualment es busca que l’estrena sigui a casa, però  pensen que així el públic de Sant Miquel també podrà gaudir de l’obra ja més treballada.(àudio)

Els cinc personatges de l’obra els interpreten Sílvia Sogas, Ramon Grau, Anna Bonfill, Palmira Batet i Jordi Matabacas. La direcció va a cura de Pere Joan Ullate i Maria Remei Ullate és l’ajudant de direcció. L’escenografia i el vestuari són de l’Arrel i el seguiment de l’obra va a càrrec de Conxi Enebral. Carme Leiva és la maquilladora i Sili Grau s’encarrega de la perruqueria. Les tasques d’il·luminació i so són assumides per Andreu Navarro, Josep Badia i Cristina Badell.

Escolta l'entrevista a Pere Joan Ullate, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions