Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Arrel estrena amb bones sensacions “El casament dels petits burgesos”

El grup de Sant Miquel està satisfet de l’estrena de dissabte però reconeix que caldrà polir detalls
Un moment de l'estrena de dissabte
Un moment de l'estrena de dissabte

dilluns 03 desembre 2012

 

 

Gairebé un centenar de persones seguien aquest dissabte a la nit, al Local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola, l’estrena de l’obra “El Casament dels petits brugesos”, de Bertolt Brecht, per part del grup de teatre l’Arrel de Sant Miquel. El grup va finalitzar la funció amb bones sensacions però conscients que caldrà polir alguns detalls per a properes representacions. L’obra és una crítica a la hipocresia dels valors burgesos i demana als 9 actors una elevada exigència. Al voltant d’una taula, present durant tot l’obra, s’entrecreuen les trames que vinculen als 9 personatges. Un dels actors protagonistes i alhora codirector, Pere Joan Ullate, assenyala que és una obra divertida però que no desperta la rialla fàcil al públic. (àudio)

Durant l’obra hi ha alguna adaptació introduïda pel grup l’Arrel. La més evident és en l’apartat músical, quan tots els actors passen a fer la coreografia del “Gangman style”, un dels èxits musicals d’avui. Per l’Arrel, era important fer aquesta estrena a casa, perquè “dóna confiança”. (àudio)

El públic va respondre i els actors van poder sentir la proximitat dels espectadors, malgrat dissabte a la nit també hi havia futbol televisat. (àudio)

La propera representació d’“El Casament dels petits burgesos”, la farà el grup l’Arrel aquest dissabte 8 de desembre a Gelida, dins de la programació de la Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès.

Escolta l'entrevista a Pere Joan Ullate, clicant aquí

Document Actions