Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Arrel presenta a casa “Maror o les regles del gènere”

La cita és aquest divendres, a les 10 de la nit, al local Rossend Montané de Sant Miquel

dimecres 17 febrer 2016

Amb lògica responsabilitat i  nervis inevitables,  però amb un punt afegit de serenitat després d’haver mostrat ja en públic l’obra. Així afronta el grup de teatre l’Arrel de Sant Miquel d’Olèrdola l’estrena a casa de l’obra “Maror o les regles del gènere” de Rodolf Sirera. Al Pla del Penedès el grup va estrenar l’obra el passat 23 de gener i les reaccions recollides han permès treballar millor aquestes setmanes prèvies a l’estrena a casa. La cita és aquest divenders, a les 10 de la nit, al Local Rossend Montané.

L’ajudant de direcció de l’obra, Maria Remei Ullate, indicava que pel grup es tracta d’una obra especial perquè  és la primera que fan sense Marina Vilella, fundadora, ànima i directora de l’Arrel fins que va morir.(àudio)

Aquest text de Rodolf Sirera s’ha presentat com “una comèdia negra amb punts detectivescs”. L’estrena al Pla va permetre prendre bona nota d’aspectes a millorar però també va servir per a certificar que és una obra que funciona.(àudio)

Al grup li agradaria que aquest divendres el poble respongués i es recuperés l’ambient que hi havia al poble en els inicis del  grup de teatre de Sant Miquel.(àudio)

Els cinc personatges de l’obra els interpreten Sílvia Sogas, Ramon Grau, Anna Bonfill, Palmira Batet i Jordi Matabacas. La direcció va a cura de Pere Joan Ullate i Maria Remei Ullate és l’ajudant de direcció. L’escenografia i el vestuari són de l’Arrel i el seguiment de l’obra va a càrrec de Conxi Enebral. Carme Leiva és la maquilladora i Sili Grau s’encarrega de la perruqueria. Les tasques d’il·luminació i so són assumides per Andreu Navarro, Josep Badia i Cristina Badell.

L’entrada és gratuïta, per bé que a l’entrar al Local s’oferirà als espectadors la possibilitat de participar en el sorteig d’un lot de productes.

El servei de "Ràdio a la carta" no es pot actualitzar temporalment

Document Actions