Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’assemblea d’ApO renova la seva Junta Gestora

Xavi Serramià, Anna Boada i Pedro Mula passen a formar part de la Junta i relleven a Josep Anton Bertran “Ticó”, Andrea Serradell i Yolanda Peris
Imatge de l'assemblea(font: xarxes socials ApO)
Imatge de l'assemblea(font: xarxes socials ApO)

divendres 13 octubre 2023

 

El passat dissabte 30 de setembre es va realitzar l’ Assemblea general d’ Alternativa per Olèrdola. En una nota de premsa, la mateixa formació assegura que l’acte va comptar “amb un centenar de veïns i veïnes”.  L’assemblea s’iniciava amb unes paraules de l’ex regidora Anna Boada. A continuació, una breu presentació per part del cap de Grup Municipal, Lucas Ramírez, que agraïa el suport rebut per part del veïnatge en les passades eleccions. Unes eleccions que, recordava, “Alternativa havia tornat a guanyar amb més del doble de vots que la segona força al municipi”.

A continuació, i tal i com es va aprovar fa dos anys en el reglament de funcionament del grup, es renovava part de la Junta Gestora, tot seguint el criteri de comptar amb representants de diferents nuclis.  Els membres sortints són Josep Anton Bertran “Ticó”, Andrea Serradell i Yolanda Peris i els membres entrants són Xavi Serramià,  Anna Boada i Pedro Mula.

Aprovada la renovació de càrrecs, els mateixos membres de la Junta Gestora van presentar una proposta formada per comissions i grups de treball d’ àmbits molt diversos per tal de seguir treballant pel municipi i la seva gent. La proposta, segons assenyala ApO en la nota,  “va ser molt ben rebuda i que va ser enriquida amb idees i propostes per part dels assistents”.

Seguidament, tornava a agafar el torn de paraula en Lucas Ramírez, que va explicar com s’organitzen els cinc membres del grup municipal i com es coordinaven per anar seguint els temes i les problemàtiques del municipi. Després del torn de precs i preguntes, un dels membres fundadors de l’ Assemblea, en Jaume Inglada, va fer la clausura i es va acabar l’ acte tot gaudint d’ un refrigeri.

Document Actions