Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’assemblea de la Junta de Compensació de Daltmar avala la feina feta pel Consell Rector

Araceli Muñoz deixa la presidència i reclama a l’Ajuntament d’Olèrdola “que es posi les piles”

dimarts 16 gener 2018

Diumenge tenia lloc al local social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola l’assemblea ordinària de propietaris de la Junta de Compensació de Daltmar. La reunió va estar marcada per les explicacions de la feina feta en aquest darrer any pel Consell Rector i va tenir una elevada densitat informativa, deixant l’aprovació de la majoria de les propostes d'acord per a properes convocatòries. Dins dels acords que sí es van poder prendre diumenge, es procedia a formalitzar la renovació parcial del Consell Rector, escollint a Manuel Moral com a nou president. Moral ja formava part del Consell i substitueix a Araceli Muñoz, que deixa la presidència per motius personals. L’acord de renovació també comporta que entri a l’equip del Consell Rector Òscar Bravo com a vocal.

Manuel Moral indicava que el treball que es planteja el Consell Rector és el de seguir amb la tasca feta aquests darrers mesos. Moral anunciava que properament es convocaria una assemblea extraordinària per a aprovar les auditories encarregades,així com punts importants que han quedat pendents d’aprovació com el pressupost del 2018.(àudio)

Un dels temes que van centrar la reunió va ser la situació urbanística de Daltmar. Els assistents van poder conèixer amb tot detall que les càrregues de les 147 parcel·les d’UCO les han d’assumir els veïns. Araceli Muñoz explicava que deixava la presidència per motius de salut, però també ha volgut destacar que hagués desitjat una altra actitud de l’Ajuntament. Segons Muñoz, l’Ajuntament “parla molt” però ofereix “molts pocs fets”.(àudio)

Araceli Muñoz advertia a l’Ajuntament que calia “que es posés les piles” perquè els veïns de Daltmar “ja les tenen posades” per resoldre la situació urbanística.(àudio)

Juanma Samblás, regidor d’urbanitzacions i representant de l’Ajuntament en la Junta de Compensació, va valorar positivament l’assemblea per l’elevada participació registrada i destacava com a satisfactori que s’hagués incorporat un advocat al servei de la Junta per així donar les explicacions necessàries. Samblás entenia que era normal que els veïns adrecin reclamacions a l’Ajuntament,  però subratllava la necessitat de ser conscients de la situació real i destacava el propòsit comú d’assolir que les urbanitzacions puguin ser recepcionades. (àudio)

Escolta les declaracions de Manuel Moral, Araceli Muñoz i Juanma Samblás, enregistrades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions