Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’assemblea de la Junta de Compensació de Daltmar escull nou Consell Rector

L’integren Araceli Muñoz, Albert Torres, Manuel Moral, Juan Francisco Casado, Jordi López i l’Ajuntament
L'assemblea tenia lloc diumenge a Sant Miquel
L'assemblea tenia lloc diumenge a Sant Miquel

divendres 20 gener 2017

En assemblea extraordinària celebrada diumenge al local social Rossend Montané de Sant Miquel, la Junta de Compensació de Daltmar va escollir un nou Consell Rector i va acordar encarregar una auditoria econòmica per a conèixer l’estat real dels comptes de l’entitat. La celebració de l’assemblea i la transcendència dels acords presos suposen acabar amb el bloqueig de la Junta de Compensació, inactiva a la pràctica des de feia dos anys.

Arribar a la convocatòria de l’assemblea suposava la culminació d’un llarg procés, iniciat per un grup de veïns descontents amb la paràlisi de l’entitat i compromesos en revertir la situació. Per això van treballar fins assolir el 30% necessari de propietaris per a forçar la convocatòria. Tot va gestar-se al mes d’abril, fins arribar a la reunió de diumenge, en què el 96% dels 137 vots emesos per l’assemblea validava la proposta de nova Junta Rectora. La pràctica totalitat, en aquest cas el 97%, es mostrava d’acord en encarregar l’auditoria econòmica.

La nova Junta Rectora està encapçalada per Araceli Muñoz, com a presidenta; Albert Torres, és el vicepresident; Manuel Moral, el secretari; mentre que com a vocals hi són Juan Francisco Casado i Jordi López. L’Ajuntament hi està representat també amb la presència del regidor d’urbanisme, Juanma Samblás. El mateix Samblás es mostrava esperançat en què l’assemblea de diumenge marqui una nova etapa a Daltmar.(àudio)

El regidor d’urbanisme ha assenyalat que l’Ajuntament ha prestat suport jurídic per a poder fer les accions necessàries per acabar amb el buit de gestió a Daltmar, acompanyant els veïns que promovien la convocatòria d’aquesta assemblea extraordinària.(àudio)

Des de l’Ajuntament es valora com un factor molt positiu que l’actual Junta Rectora compti amb un ampli grup de veïns que la recolza.(àudio)

Samblás indicava que, com a Can Trabal, l’objectiu principal és avançar per a que la urbanització pugui acabar sent recepcionada per l’Ajuntament. El regidor d’urbanisme recordava que Daltmar té aprovats els projectes d’urbanització i de reparcel.lació, però indicava que l’Ajuntament ara els està procedint a estudiar en detall per actualitzar-los d’acord amb l’actual realitat del sector de la construcció.

Escolta l'entrevista a Juanma Samblás, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions