Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'assemblea de propietaris decidirà diumenge com fer les obres d’urbanització de Daltmar

El Consell Rector de la Junta de Compensació plantejarà l’opció de fer les obres per etapes

dijous 29 novembre 2012

Els 585 propietaris de les 701 parcel·les de Daltmar estan cridats a participar, aquest diumenge al matí, a l’assemblea convocada de la Junta de Compensació d’aquest nucli del nostre municipi. La reunió es farà al local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola, a les 10 del matí en primera convocatòria i a les 11 en segona convocatòria. Feia tres anys que no es convocava l’assemblea de propietaris de Daltmar i els temes acumulats per a debatre són molts, com així recull un atapeït ordre del dia que inclou fins a 13 punts. Entre aquests, cal destacar que es preveu debatre com realitzar les obres d’urbanització de Daltmar, una vegada el projecte de reparcel·lació ha estat ja registrat de manera definitiva.

El president del Consell Rector de la Junta de Compensació, Carlos Molina, explicava que el principal propòsit és que els veïns “estiguin informats i decidim com tirar endavant la urbanització”. (àudio)

El Consell Rector es planteja proposar que les obres es facin per etapes, en condicions que puguin ser assumibles pels veïns. L’inici de les obres d’urbanització també obriria les portes a aixecar la suspensió de llicències de construcció a Daltmar. Aquesta mesura està vigent des del procés d’aprovació del POUM d’Olèrdola i ha impedit iniciar la construcció d’habitatges i, en alguns casos, acabar-ne de començats. (àudio)

Carles Molina recordava que, per estatuts, la funció de la Junta de Compensació és completar els serveis i urbanitzar Daltmar. El Consell Rector actual ha preparat l’assemblea d’aquest diumenge mirant de complir aquest objectiu. (àudio)

En entrar a l’assemblea d'aquest diumenge, el Consell Rector preveu lliurar als propietaris documentació detallada amb explicacions de cada punt de l’ordre del dia, fonamentant les propostes.

Escolta l'entrevista a Carlos Molina, clicant aquí

 

Document Actions