Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’assemblea del Base Olèrdola confirma la vitalitat social i la fermesa econòmica del club

En la reunió de divendres la Junta ha recollit suggeriments per millorar la comunicació amb els socis
El club el formen 300 infants i joves, distribuits en 22 equips
El club el formen 300 infants i joves, distribuits en 22 equips

dimarts 05 març 2013

 

Si comptem entrenaments i partits, el Base Olèrdola ofereix a 300 infants i joves activitat esportiva durant tres dies a la setmana. Per a que l’entitat funcioni amb el gran volum de feina que això comporta és imprescindible una organització adaptada a aquesta realitat. I el Base Olèrdola la té, malgrat reconèixer alguns aspectes a millorar. L’assemblea de socis del club, celebrada divendres al vespre al local social Rossend Montané de Sant Miquel, en va ser una bona prova d’aquest bon funcionament. L’estat de comptes de la temporada passada i el pressupost de la present s’han aprovant, recollint amb realisme previsions de despeses que pot assumir el club a partir dels ingressos propis que genera. I inclús, amb una lleu tendència a l’alça. En una època marcada pels ajustos i les retallades, el pressupost aprovat per aquesta temporada és de prop de 100.000 euros, gairebé 15.000 euros més que la temporada anterior.

Carles Álvarez, membre de la Junta Directiva del Base Olèrdola, explicava que l’entitat no depèn de subvencions, concepte que només representa un 5% del pressupost. La clau són les quotes i planificar despeses que es puguin pagar amb aquests recursos. Per això, la idea del club és la de no créixer més. (àudio)

L’assistència de socis a l’assemblea no va ser molt nombrosa, però sí que va permetre recollir inquietuds i suggeriments. En aquest àmbit, Carles Álvarez indicava que moltes de les qüestions sorgides en l’assemblea tenen a veure amb la necessitat de millorar la comunicació. (àudio)

La Junta del Base Olèrdola va renovar-se l’octubre de 2011. Aquest temps el valora Álvarez com a positiu, malgrat reconèixer alguns errors. La vitalitat esportiva i social del Base Olèrdola any rere any es va consolidant. (àudio)

La gestió econòmica del club busca mantenir el màxim de controlades les despeses i els ingressos. Per això cal assegurar els cobraments al dia i “no gastar més del que es té”. Aquestes receptes de sentit comú fan que el Base Olèrdola presenti una situació econòmica sanejada, garantint el funcionament de fins a 22 equips.

Escolta l'entrevista a Carles Álvarez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions