Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’assemblea del Casal d’Avis de Moja aprova el calendari d’activitats i manté sense canvis la Junta de l’entitat

Entre les poques novetats del calendari de propostes per aquest 2020 cal assenyalar que la primera excursió es farà el 29 de febrer a Montferri
Teresa Miralles, presidenta del Casal d'Avis, intervenint en un moment de l'assemblea
Teresa Miralles, presidenta del Casal d'Avis, intervenint en un moment de l'assemblea

dijous 30 gener 2020

 

L’assemblea anual del Casal d’Avis de Moja, celebrada dissabte a la tarda, va estar marcada per la continuïtat. Es va revalidar sense cap canvi l’actual composició de la Junta Directiva, encapçalada per la presidenta, Teresa Miralles. I el calendari d’activitats aprovat per al conjunt del 2020 manté amb lleus variacions les propostes que s’han anat consolidant en els darrers anys.  Una de les modificacions té a veure amb les excursions. Aquest 2020 s’ha optat per fer la primera sortida a Montferri, enlloc de la tradicional sortida a Montserrat. L’excursió a Montferri s’ha programat pel proper dissabte 29 de febrer, incloent la visita al seu santuari de la Mare de Déu de Montserrat i al Museu del carro de Valls.

Les festes i celebracions d’enguany s’estrenen amb la xatonada, programada pel proper dimecres 26 de febrer, Dimecres de Cendra.

L’assemblea va comptar amb la presència d’una trentena de socis i va finalitzar amb un berenar de germanor. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Lucas Ramírez, i de la dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Imma Ferret.

Document Actions